Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRAD I ŠTAKORI

Iz zatrpanog sobička u Rijeci redari iznijeli pet kamiona smeća

smeće,nužni smještaj (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/4
05.06.2013.
u 09:23

Korisnik sobe u zgradi za nužni smještaj redarima je rekao da stvari namjerava poslati u Makedoniju

Iz sobice u zgradi za nužni smještaj na Škurinju u Rijeci komunalni su redari iznijeli čak pet kamiona smeća nakon što su se ostali stanari žalili na nesnosan smrad, pišu 24 sata. Stanari su od prošle godine više puta pisali peticije te se žalili gradskoj upravi i nadležnim institucijama, no gradska je tvrtka reagirala tek u ponedjeljak.

- Bojali smo se za zdravlje, u zgradi žive i djeca, a iz sobe su u zadnje vrijeme počeli gmizati i štakori. Opominjali smo susjeda da očisti, ali nije reagirao - žale se susjedi.

Redari su počeli s čišćenjem nakon jednosatne rasprave s 49-godišnji korisnikom sobe, koji im je rekao da stvari namjerava poslati u Makedoniju. Korisnika, kojeg susjedi opisuju kao uredno odjevenog i mirnog, trenutačno je smješten u Crvenom križu, nakon čega će ga vratiti u čisti sobičak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije