Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranjen u natkoljenicu

Iz zasjede ispred kafića u Brodu pucali u ugostitelja i pobjegli

Slavonski Brod: U pucnjavi ozlijeđen muškarac
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
09.01.2019.
u 08:17

Odmah nakon ranjavanja, ugostitelj je prevezen u bolnicu, gdje je operiran.

I dalje traje potraga za napadačem (ili više njih) koji su u ponedjeljak oko 19 sati u Slavonskom Brodu iz zasjede hicem iz pištolja u natkoljenicu propucali poznatog brodskog ugostitelja Jerkana Kovačevića (43). Sve se dogodilo u blizini kafića Nina, čiji je Kovačević vlasnik. Odmah nakon ranjavanja, ugostitelj je prevezen u bolnicu, gdje je operiran. Stanje mu je stabilno i izvan je životne opasnosti. Šokirani i uplašeni gosti kafića nerado su komentirali događaj.

– Sjedio sam u kafiću kada se to dogodilo, ali zbog glazbe nisam čuo pucnjavu. Tek kada su nas zamolili da izađemo van, shvatio sam da se nešto dogodilo jer sam vidio da policija ograđuje prostor – rekao je jedan od gostiju.

Video - Slavonski Brod: U pucnjavi ozlijeđen muškarac

Prema neslužbenim informacijama, na Kovačevića su navodno zapucala dvojica muškaraca koja su prema njemu ispalila više hitaca, no, na sreću, samo ga je jedan od metaka pogodio u nogu. Lokalni portali podsjećaju i na slučaj iz svibnja 2017., kada je diskoklub San Marco u središtu grada, kojem je Kovačević bio vlasnik, dva puta zapaljen. 

Komentara 1

SU
subara
21:20 09.01.2019.

Naoro neđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije