Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća blizu Bistrice

Iz vlaka provirio glavom kroz prozor i udario u stup

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.08.2015.
u 23:28

Mladić (21) iz Karlovca teško je ozlijeđen u nesreći koja se dogodila između željezničkih kolodvora Cabuna i Slatina

U nesreći između željezničkih kolodvora Cabuna i Slatina, blizu Bistrice teško je ozlijeđen 21-godišnji mladić iz Karlovca, javlja Informativni centar Virovitica.

Mladić se nalazio u vagonu brzog vlaka 703 na relaciji Rijeka - Osijek kada se nagnuo kroz prozor te lupio glavom u TT stup uz prugu.

Nakon nesretnog događaja, na vlaku je povučena pomoćna kočnica, a nakon raskočivanja do vlaka su došli djelatnici hitne medicinske pomoći koji su imobiliziranog 21-godišnjaka prevezli u Opću bolnicu Virovitica. Potom je prevezen u KB Dubrava. Teško mu je ozlijeđena glava odnosno zadobio je frakturu lubanje. 

>> Jedna osoba poginula, druga ozlijeđena u sudaru vlaka i kamiona 

>> Pješakinja poginula u naletu putničkog vlaka

Komentara 9

IB
ivan.biljan68
08:30 08.08.2015.

Taj je nesretnik,umjesto da čuje prognozu vremena,isturio glavu van i...eto nesreće. Ovi bi stupovi trebali biti više udaljjeni od tračnica.

KA
kafka
08:49 08.08.2015.

Koliko stup mora biti udaljen od vlaka? . . . Što kažu pravila struke? . . . . . . . . Teško mi je vjerovati da je putnik imao jako dugačak vrat.

OP
OpasanNekiLik
04:48 08.08.2015.

Nakon što je opizdio glavom o stup, možda je postao pametniji, jer gluplji stvarno ne može biti da toliko isturi glavu jer nisu ti stupovi postavljeni baš tako tik do prozora vagona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije