Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći pokušaj

Država konačno prodala Mesićevu vilu. Snizili cijenu za milijun kuna

Mesićeva vila
Tomislav Miletic/PIXSELL
26.09.2018.
u 20:37

Ministarstvo državne imovine, u čijem je vlasništvu, zaključilo je natječaj 11. rujna, a javila su se četiri kupca.

Vila u kojoj je bio ured bivšeg predsjednika Stjepana Mesića tri je puta bila na bubnju i konačno je prodana. Ime novog kupca se za sada ne zna, ali je poznato koliko je novca država dobila, prenosi RTL.

 

Ministarstvo državne imovine, u čijem je vlasništvu, zaključilo je natječaj 11. rujna, a javila su se četiri kupca. Cijena ipak nije ostala zaključana jer nije bilo zainteresiranih za kupnju vile pa je država morala spustiti cijenu za milijun kuna.

Prvotno je država tražila minimalno 6,2 milijuna kuna, a kako se dva puta nitko nije javio dali su popust s početnom cijenom od milijun kuna manje. Tako je vila koja ima 350 četvornih metara s pripadajućim vrtom i dvorištem od 650 kvadrata prodana za 5,5 milijuna kuna. 

Za kupnju ove vile bilo je zainteresirano i nekoliko država kako bi ovdje smjestili svoja veleposlanstva, ali oni nisu kupci i to samo zato jer nema dovoljno parkirnih mjesta

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:20 26.09.2018.

Nitko ne želi u kuću cinkatora vlastita naroda !

KR
Krotila
21:33 26.09.2018.

kad će se pokrenUti tUžba protiv Mesića za izdajU

PU
Pukovnik
21:35 26.09.2018.

Treba prvo izvršiti eksorcizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije