Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesuglasice

Iz Thompsonova tima demantirali Bujanca: 'Predsjednica nije tražila da ne pjeva Čavoglave'

Marko Perković Thompson
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
18.02.2019.
u 14:40

"Nikakvih kontakata s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović ni njezinim savjetnicima na temu koncerta u Čavoglavama ili u Kninu nije bilo"

Nakon što je voditelj Velimir Bujanec optužio predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović da je dolazak u Knin na proslavu Oluje 2015. uvjetovala time da Marko Perković Thompson ne pjeva "Bojnu Čavoglave", iz Thompsonova tima tu su informaciju demantirali.

– Mi se ne želimo baviti politikom iako se politika bavi nama. Thompson pjeva za narod i sa svojim narodom. Informacije koje su objavljene netočne su. Nikakvih kontakata s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović ni njezinim savjetnicima na temu koncerta u Čavoglavama ili u Kninu nije bilo, a kamoli razgovora i uvjeta da se neka pjesma ne smije pjevati. Žalosni smo! Nije nam drago što su se pojavile takve zlonamjerne informacije – prenijeli su iz tima Marka Perkovića Thompsona za Maxportal.hr.

Marko Perković Thompson
1/21

Bujanec, koji je ranije podržavao Grabar-Kitarović, kritizirao ju je u objavi na Facebooku nakon što se predsjednica ogradila od svoje izjave da je "za dom spremni" stari hrvatski pozdrav. Tim pozdravom inače počinje Thompsonova pjesma Bojna Čavoglave.

Pogledajte video Thompsonovog nastupa na meču Filipa Hrgovića:

Komentara 160

LU
luli
14:58 18.02.2019.

MP Thompson moze u medije jedino ako ga bilo tko želi diskreditirati ili popljuvat ali zato je svaka druga vijest iz 'regiona'

DU
Deleted user
15:00 18.02.2019.

Diler pokušava spasiti što se spasiti da , a onda još više ide u glib !!!!

DU
Deleted user
16:54 18.02.2019.

Podrska MP Thompsonu. Neznam zasto srbima i jugokomunistima smeta. Oni su mu omogucili da postane to sto je. Covjek koji je branio svoje od agresora. Ima svoju publiku, ko ga ne voli ne mora slusati. I jos jedno: Pjesma "Lijepa li si" je himna, ko kaze da je jos nije odpjevao na tekmi, svadbi, krstitkama itd laze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije