Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokve

Iz skladišta ukredeno više od tonu i 700 kilograma brašna

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
13.01.2014.
u 15:18

Vlasniku tvrtke Alenu Gržaniću nije pomogla niti dodatna zaštita skladišta

Krađom više od tonu i 700 kilograma brašna za sada nepoznati kradljivac oštetio je delničku tvrtku Mipeks d.o.o za približno 18 tisuća kuna. Dogodilo se to u vremenu od 9. i 10 siječnja, kada je provaljeno u skladište tvrtke u Lokvama.

Vlasniku tvrtke Alenu Gržaniću nije pomogla niti dodatna zaštita skladišta. Naime, i prije par godina mu je iz skladišta ukradena nova pekarska oprema i 600 kilograma brašna, nakon čega se odlučio dodatno osigurati, što mu, očigledno, nije pomoglo.

-  Ovoga  je puta provaljeno kroz glavna vrata, a tada su ušli kroz prozor. Sada su uzeli onoliko koliko je moglo stati u dostavno vozilo, a ako su bila dvojica, nije im trebalo previše vremena, riječ je o vrećama brašna od 50  kilograma.  

Kilogram  brašna s PDV-om je tri kune, no kada govorimo o gotovom  proizvodu,  šteta je zapravo velika - kazao nam je Gržanić koji ne vjeruje  da će se kradljivcima ući u trag. Pretpostavlja da je brašno odmah odvezeno prema Rijeci ili Zagrebu, jer bi prodaja, zaključuje, na području Gorskog kotara brzo otkrila počinitelje.

>> Nevjerojatno: Ukrali četiri krave i ugurali ih u automobil!

Komentara 2

MR
mrgud55555
16:30 13.01.2014.

brasno vrijedno2000 kuna a vazna vijest..a sirotinja gladuje...

Avatar GERO2
GERO2
20:33 13.01.2014.

Ovo neko bio puno puno gladan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije