Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORIO OSTALE MUŠKARCE

Iz šale napravio djevojci profil na Tinderu pa ubrzo požalio

FILE PHOTO: The dating app Tinder is shown on a mobile phone in this picture illustration
AKHTAR SOOMRO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
10.09.2021.
u 22:45

"Pozor muškarci, ako osjećate kao da možete imati bolju od svoje djevojke, napravite profil na Tinderu s njezinom fotografijom i gledajte koliko drugih muškaraca će poželjeti biti na vašem mjestu", napisao je muškarac

Muškarac koji se šalio da može imati i bolju djevojku od djevojke s kojom je u vezi, jako se iznenadio nakon što je napravio profil s njezinom slikom na popularnoj društvenoj mreži za upoznavanje Tinder. Naime, ono što je trebala biti šala podsjetilo ga je na njezinu vrijednost.

"Pozor muškarci, ako osjećate kao da možete imati bolju od svoje djevojke, napravite profil na Tinderu s njezinom fotografijom i gledajte koliko drugih muškaraca će poželjeti biti na vašem mjestu", napisao je muškarac na Facebooku, prenosi Mirror.

"Ja sam to učinio iz šale i moja djevojka je u samo sat vremena dobila 1300 "lajkova". Upravo ću joj pripremiti kupku, skuhati večeru, složiti rublje i izmasirati joj stopala."

Dodao je i da se on sam ne može natjecati s tim brojkama, a onda je ubrzo iznio i nove brojke. "Ona sada ima 1865 lajkova, nalakirat ću joj noge i kupiti joj ponija", napisao je.

Prijatelje na Facebooku ponovno je izvijestio kada je broj lajkova prešao 2250, ovaj put se našalivši s pitanjem: "Ima li netko veze za kupnju teleta?"

Objava je potaknula raspravu pa mu je tako jedan korisnik rekao da lajkovi ne bi trebali biti mjerilo nečije vrijednosti, drugi da i 10.000 lajkova nije važno ukoliko ga djevojka stvarno voli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije