Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedopuštena količina

Iz prodaje povučena Tastino čokoladna tortica -Dubletki

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
11.06.2018.
u 12:58

Proizvod nije u skladu s Uredbom o utvrđivanju najvećih dopuštenih količina određenih kontaminanata u hrani,

Tastino čokoladna tortica -Dubletki od 20 grama povlači se iz prodaje zbog povećanog sadržaja glicidil estera u biljnom ulju koje se koristilo u proizvodnji, izvijiestilo je Ministarstvo poljoprivrede u ponedjeljak.

Proizvod nije u skladu s Uredbom o utvrđivanju najvećih dopuštenih količina određenih kontaminanata u hrani, stoji u priopćenju.

Minisatrstvo obavještava potrošače o opozivu Tastino čokoladne tortice, LOT: 1101, najbolje upotrijebiti do 20. siječnja 2019., proizvođača Tago Przedsiebiorstwo Przemyslu Cukierniczego Tadeusz Golebiewski, Poljska. Proizvod na tržište Hrvatske stavlja subjekt u poslovanju s hranom LIDL Hrvatska, a podaci o povratu proizvoda dostupni su na službenoj stranici tvrtke.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
13:33 11.06.2018.

Mafia gdje god se okreneš!!!! Najbolje iz vlastite Bašće povaditi Krumpir i Luk itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije