Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTEĆENJE TUĐE STVARI

Iz osvete mu zapalili Ford Mondeo s kojim se koristio

Rijeka: Vatrogasci intervenirali u restoranu Bodega
Goran Kovacic/PIXSELL
11.02.2021.
u 12:22

U podmetnutom požaru je izgorio prednji dio vozila, a šteta je 35.000 kuna

Za oštećenje tuđe stvari osumnjičeni su 25-godišnjak i 30-godišnjak, koje riječka policija sumnjiči za palež vozila. Kako je priopćila policija, njih se dvojica sumnjiče da su 30. studenoga prošle godine na području Drage kod Rijeke na parkiralištu zapalili Ford Mondeo, riječkih oznaka.

Automobil je vlasništvo 50-godišnjaka, a istražujući taj palež policija je utvrdila da su to napravili iz osvete. Naime, htjeli su se osvetiti drugom 25-godišnjaku s kojim su bili u sukobu, a on je koristio zapaljeni Ford Mondeo.

U podmetnutom požaru je izgorio prednji dio vozila, a šteta je 35.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
14:23 11.02.2021.

Vozilo je sredstvo,a ne društvo. Stoga : Ford kojim se koristio . Bez "s".

SI
sisavac
14:21 11.02.2021.

a kad budemo rentali aute, ne budemo vlasnici ničega? kome ćete onda paliti? gazde tih flota budu imali dobre batinaše koji budu bez puno papirologije utjerivali dugove. eh ta budućnost, kad će... do onda smo osuđeni na ovakav folklor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije