Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni pregled

Iz nekog razloga, FIFA ne priznaje Hrvatskoj prvo mjesto, nego zahtijeva da moramo nastaviti natjecanje

Mateo Kovačić Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/13
23.06.2018.
u 11:43

Pokušava im se objasniti da ovakvu Hrvatsku nitko ne može pobijediti, ali džabe. Tako će sada naši nogometaši morati pobijediti još nekoliko reprezentacija, dok nas proglase svjetskim prvacima.

SUBOTA, 16.6.

Najlakša pobjeda hrvatske repke u povijesti! Nigerija je dobila dva gola, ali utakmica je bila odlučena još prije početka. Onog trenutka kada se čulo da su Rusi zabranili nigerijskim navijačima na stadion unijeti kokoš, nogometni znalci su znali da nemaju šanse.

Bez kokoši na tribinama, igrali su toliko obezglavljeno da su sami sebi dali gol i napravili penal. Naši su im pokušali objasniti da ni njima nije lako, jer nema gazde Zdravka, ali nije pomoglo. Kažu da je njima bez kokoši teže.

Mateo Kovačić Hrvatska
1/8

NEDJELJA, 17.6.

Evo, ni Miro Kovač nije čuo za međimurskog poduzetnika Đuru Horvata. Na N1 kaže kako ”treba naći recept kako bi se ograničio broj onih koji odlaze”. Pa čovječe, Đuro ima recept! Đuro je već poduzeo mjere i ograničio broj odlazaka. Nije mu bilo teško. Samo je novac koji je zaradio njihovim radom u njegovoj tvrtki Tehnix posudio ljudima da vrate dugove. Još im je povisio plaće, tako da prosječna bude oko 1200 eura. I ljudi ostali. Vrlo jednostavno.

PONEDJELJAK, 18.6.

Zlatko Dalić otvorio frontu s neoliberalima, koji su tek nakon odlaska Nikole Kalinića otkrili da je Dalić u Rusiju, osim 11 prvotimaca, poveo još toliko, kako kažu, uhljeba, koji samo sjede na klupi i ništa ne rade. Kaliniću se uhljebljivanje nije svidjelo, pa su ga “zabolila leđa”. Nije htio ući u teren i igrati par minuta i to je sasvim razumljivo. Gol je ove sezone davao svakih par mjeseci i onda Dalić očekuje da ga posigne u par minuta. Normalno, čovjek se okrenuo i otišao kući.

UTORAK, 19.6.

U Splitu srušena teorija evolucije! Ukidamo Darwina! Veliko dostignuće splitskog pravosuđa, a radi se o “ovrsi” malog Cesarea, učas je obišlo svijet. Scena u kojoj građani vrište, a otac silom ugurava bosonogog dječaka, koji plače i otima se, u automobil, dok predstavnici države sve to mirno promatraju, srušila je teoriju po kojoj ljudski rod evoluira. Tragedija malog Cesarea, dokaz je da je je na snazi, nakon kontrarevolucije, kontraevolucija.

SRIJEDA, 20.6.

Teorija evolucije ruši se i u Zadru! U zadarskom kafiću nabildani nasilnik zvjerski je izmlatio 18-ogodišnju curu i spremio je u bolnicu. Lupao joj je glavom o umivaonik i nanio teške tjelesne ozljede. Mišiće je nabio vjerojatno vježbajući vlastitim krim dosijeom, koji je toliko težak da je odavno trebao biti u zatvoru. Zaista, ljudsko biće koje tako nešto može napraviti djevojci na pragu punoljetnosti, malo se razlikuje od pećinskog čovjeka...

ČETVRTAK, 21.6.

Hrvatska je prvak svijeta u nogometu! Veličanstvena pobjeda Hrvatske, protiv dvostrukog prvaka svijeta Argentine. Iz nekog razloga, FIFA ne priznaje Hrvatskoj prvo mjesto, nego zahtijeva da moramo nastaviti natjecanje. Nepotrebno trošenje resursa. Pokušava im se objasniti da ovakvu Hrvatsku nitko ne može pobijediti, ali džabe. Tako će sada naši nogometaši morati pobijediti još nekoliko reprezentacija, dok nas proglase svjetskim prvacima.

PETAK, 22.6.

Dosadni hrvatski antifašisti ponovo su se okupili u Brezovici. Kukaju kako ih izbjegava državni vrh i zvižde izaslanicima premijera i predsjednice. Kako su iritantni. Lijepo im se obojalo naličje spomenika u Brezovici (nije bilo boje za cijeli) i nije im dosta. Lijepo im je antifašist Zlatko Hasanbegović s Jazovke poručio da bi taj praznik trebalo ukinuti. Normalno. Ako nam je antifašizam u Ustavu, to je dosta. Nego, ako ukinemo antifašizam, što nam onda ostaje?

Komentara 65

DU
Deleted user
12:28 23.06.2018.

Ovaj što piše niti sport ne može komentirati normalno i bez politike. Ne zanimaju nas nikakvi partizani. Modernu hrvatsku su stvorili hrvatski branitelji. A čast i rejting joj dižu hrvatski sportaši. Uživajmo u tome i klonimo se propalih ideologija 19 stoljeća.

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
12:23 23.06.2018.

Nikad gluplji članak

DU
Deleted user
12:10 23.06.2018.

Ako ukinemo antifašizam, što nam onda ostaje? Još jedan novinar koji misli da su svijet i Hrvati nastali 1945. godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije