Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava kod Rapca

Iz mora izvučeno beživotno tijelo. Moglo bi se raditi o muškarcu nestalom 2013.?

pomorska policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
14.08.2019.
u 10:59

Tijelo muškarca prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja identiteta, javila je PU istarska

Policijski ronioci su prilikom pretrage podmorja kod mjesta Sveta Marina izvukli na obalu mrtvo tijelo nepoznatog muškarca. Tijelo muškarca prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja identiteta, javila je PU istarska. 

 

Kako doznaje 24sata tijelo se nalazilo na dubini od 50 metara, a njega je zamijetio češki ronilac prije nekoliko mjeseci. Kada su se stvorili uvjeti, jer vidljivost na toj dubini bila je izrazito loša, policija je zaronila na to mjesto. 

Kako neslužbeno doznaje 24sata moglo bi se raditi o Adamu Beniaminu Wrobelu, poljskom roniocu koji je na tom području nestao još 2013. godine.

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba stoji da je muškarac nestao 28.09.2013.  u mjestu Sveta Marina, Općina Raša "Dana, 28. rujna oko 12 sati na plaži na rtu Sveta Marina otišao je roniti uz kompletnu ronilačku opremu, te se nije vratio", stoji na stranicama nestali.hr.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar elkomandante
elkomandante
11:15 14.08.2019.

ove godine je rodna sa utopljenicima...

Avatar EtTore
EtTore
20:44 14.08.2019.

Porokaste te jadne turiste sto ih ima!

MI
midea
12:48 14.08.2019.

ja se vec zabrinuo gdje je ,kad ono " strava " se vratila !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije