Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGA SE ZA POČINITELJIMA

Iz dva kamiona i ranog stoja ukrali 1200 litara goriva

Davor Puklavec/PIXSELL
15.12.2020.
u 13:34

Krađe su se dogodile zadnja dva dana na području Hreljina i Kraljevice

Oko 1200 litara goriva ukrali su nepoznati počinitelji za kojima se traga, priopćila je PU primorsko-goranska. Krađe su se, kako je priopćila policija, dogodile zadnja dva dana na području Hreljina i Kraljevice.

Za sada nepoznati lopovi su u Kraljevici provalili u skladište u kojem su bila parkirana dva teretna vozila. Iz vozila marke Scania, riječkih oznaka, otuđili su oko 800 litara goriva, dok je iz drugog vozila marke Daf, riječkih oznaka, otuđeno 200 litara goriva. Šteta je 27.500 kuna. Osim toga, utvrđeno je i da je na području Hreljina provaljeno u radni stroj na gradilištu, iz kojeg je ukradeno oko 200 litara goriva. Šteta u tom slučaju je oko 2600 kuna.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar argus1000
argus1000
13:42 15.12.2020.

Iz "ranog stoja"??? Dobro,, može se zaključiti kako je u pitanju radni stoj. Zar nema nikoga tko naknadno pročita tekst prije objave.? Skoro sam siguran kako postoji takva osoba i za svoj posao prima plaću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije