Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
47 7°C
  • stefj:

    Umjesto da se polako ukida 1. stup i da sve ide prema štednji, tj. 2. i 3. stupu, država sve više opet vraća u 1. stup, odnosno uravnilovku. Time samo uništava još koju generaciju i tjera ljude van... Stvarno kod ... prikaži još! nas ispada da samo budale rade. Više dobijete nekim pravom nego radom. Uhljebistan par excellence...

  • igorl:

    Dakle - prosjecno se u drugi stup ustedi 240000 kn, a prosjecna mirovina iz drugog stupa je 830 kn. Laganim izracunom - samo da mi daju MOJE pare iz drugog stupa trebao bi dozivjeti do 89.te godine da bi mi ... prikaži još! sve isplatili. Da ne govorim o prinosu ako se ta lova reinvestira. Banda pljackaska!

  • Rad i red:

    Lošije plaćeni se vraćaju državi? Znači, nakon što im se godinama naplaćuje naknada za upravljanje , utvrdi se da imaju premalo i vraća ih se u 1. stup. To se može i prije utvrditi jer se lako izračuna tko je ... prikaži još! najviše pogođen time što su izdvajanja za 2. stup ostala na 5% , a nisu išla do 10%. Osim toga, mogu imati premalo i zbog lošeg upravljanja pa opet nema smisla da se samo vrate u 1. stup bez da se oni koji su odgovorni za to kazne.

Još iz rubrike Vijesti

Infektivna bolnica Fran Mihaljević - pripreme odjela za prihvat zaraženih pacijenata koronavirusom
24
KORONAVIRUS

Beroš: Vrlo je vjerojatno da će virus doći u Hrvatsku, možda već i danas

Koronavirus u Italiji
Zaraza koronom se širi

Prvi slučajevi u Palermu, Firenci, na Tenerifima. Hotel s 1000 gostiju stavili u karantenu

U Njemačkoj auto naletio na karnevalsku povorku
KARNEVALSKA POVORKA

Narastao broj ozlijeđenih u naletu automobila: Od ukupno 50 osoba, 18 djece