Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUTA MINUTA

Iz automatske puške pucao po selu

Foto: PU međimurska
18.12.2019.
u 09:32

Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Čakovec u ranim popodnevnim satima je uhićen

Uhićen je 58-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca koji je u ponedjeljak oko 11 sati pucao automatskom puškom u Ulici Matije Gupca u Kuršancu, u kojoj se nalazilo više mještana.

Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Čakovec u ranim popodnevnim satima je uhićen, a prilikom pretrage kuće koju koristi pronađena je automatska puška Crvena zastava model "M70 AB2".

Protiv 58-godišnjaka će se podnijeti kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku. 

Ključne riječi

Komentara 2

RE
reborn
11:19 18.12.2019.

Čim sam vidio "pucnjava puškom" i "PP Čakovec" u meni su se probudili stereotipni stavovi... Kada sam u tekstu pročitao "u ulici Matije Gupca u Kuršancu", moje predrasude su skočile na maksimum. Zaista se jako trudim uvjeriti samog sebe kako se tu ne radi o pripadniku određene nacionalne manjine, ali moj razum i moje iskustvo rade protiv mene... Upomoć, bolujem od robofobije!

Avatar Mi sami
Mi sami
11:14 18.12.2019.

Nije cigo jok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije