Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NL Bojana Ivoševića

Bijesni na HRT: 'Sprdaju se sa Splitom, zvali su u emisiju propalog bageristu, ali ne i našeg kandidata'

Konferencija za medije Stranke s imenom i prezimenom
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
03.03.2021.
u 22:59

U večerašnjoj emisiji Otvoreno u raspravi su sudjelovali kandidati za splitskog gradonačelnika.

Javni servis nastavlja s ignoriranjem kandidata Bojana Ivoševića kojem već mjesecima u anketama raste podrška građana, napisali su ogorčeno na svom Facebooku Kandidati bez kompromisa - NL Bojana Ivoševića za večerašnju emisiju HRT Otvoreno, nazivajući Željka Keruma 'propalim bageristom'.

- Činjenicom da u emisiji nema mjesta za Benzona, Grkovića i Ivoševića, ali ima mjesta za propalog bageristu koji je ostavio milijarderske dugove iza sebe i za obiteljskog nasilnika, HRT je pokazao da emisiju ne kroji u svrhu javnog interesa, već u svrhu estradizacije političke scene i sprdanja sa Splitom, govore.

📺BLOKADA NA JAVNOM SERVISU📺 Nakon što HRT za potrebe Dnevnika nije niti spomenuo našeg kandidata, a kamoli uzeo od...

Objavljuje Kandidati bez kompromisa - NL Bojana IvoševićaSrijeda, 3. ožujka 2021.

U večerašnjoj emisiji Otvorenog u raspravi su sudjelovali kandidati za splitskog gradonačelnika, no za nezavisnog kandidata Bojana Ivoševića, za kojeg na Facebooku govore da mu u anketama raste potpora, nije bilo mjesta.

- Pozvali su kandidata HSS-a koji prema anketama nije ni blizu izbornog praga, ali zato će doprinijeti sprdanju s našim gradom diljem Lijepe Naše, navode na Facebooku.

- Još jedna sramota HRT-a, govore.

Komentara 6

Avatar madcap
madcap
00:23 04.03.2021.

Zvali su ovaj put samo dokazane klaune iz cirkusa Split. Ne ozbiljne ljude.

DU
Deleted user
00:08 04.03.2021.

Pa nije HRT-ov studio Mirogoj da u njega stane tisuću kandidata

JA
jadnatikoza
07:52 04.03.2021.

Pa nitko ne želi nove kandidate, ne dasj bože promjena! Bez pinke bi ostali i lažni branitelji i crkva, šatoraši, građevinska mafija, opskurni portali... Bandićev sustav na splitski način

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije