Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Ivona Ilijaš jest direktorica, ali dosadašnji direktor nije opozvan

Gradska plinara Zagreb
Foto: Borna Filic/Pixsell
1/2
12.05.2020.
u 19:56

Supruga predsjednika HDZ-ova skupštinskog Kluba zastupnika Kazimira Ilijaša na dužnosti je od jučer

Neće samo imati novu direktoricu, već će direktora biti dva – otprilike su tako iz Holdinga reagirali na našu prošlotjednu objavu o novoj čelnici Gradske plinare Zagreb – Opskrba Ivoni Ilijaš, inače supruzi predsjednika HDZ-ova skupštinskog Kluba zastupnika Kazimira Ilijaša. Da će upravo Ivona Ilijaš od 11. svibnja zamijeniti dojučerašnjeg direktora Plinare – Opskrbe Igora Piriju, također člana HDZ-a, napisali smo, smatrajući to posve logičnim, ali Holding nam je poslao demanti.

– Odlukom Skupštine trgovačkog društva Gradska plinara Zagreb – Opskrba d.o.o. gospođa Ivona Ilijaš imenovana je za direktoricu/članicu Uprave trgovačkog društva Gradska plinara Zagreb – Opskrba d.o.o. na mandatno razdoblje od četiri godine od 11. svibnja 2020. godine, no gospodin Igor Pirija sa svoje dužnosti nije opozvan – pišu nam iz Holdinga u “ispravku”.

Podsjetimo, na natječaju na kojem se još u siječnju, neslužbeno doznajemo, za mjesto direktora Plinare natjecalo 14 kandidata, kao najbolja za taj posao odabrana je pravnica Ivona Ilijaš.

Njen suprug iz HDZ-a Kazimir Ilijaš kazao je da njegova bolja polovica u Holdingu radi već 15 godina, bila je prvo u GSKG-u pa u ZGOS-u te da on ne vidi ništa sporno u tome da ona tijekom karijere mijenja posao. Ovaj posljednji sad će raditi kao direktorica u Plinari, uz Igora Piriju koji, kako kažu u Holdingu, “nije opozvan”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije