Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propustio suđenje

Ivo Sanader hospitaliziran u KBC-u Zagreb

Ivo Sanader
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.10.2017.
u 10:44

Ivo Sanader trebao se pojaviti na zagrebačkom Županijskom sudu, gdje je trebalo biti nastavljeno ponovljeno suđenje u aferi Fimi media

Ivo Sanader, bivši premijer, jutros se nije pojavio na zagrebačkom Županijskom sudu, gdje mu je trebalo biti nastavljeno ponovljeno suđenje u aferi Fimi media.

Njegov odvjetnik Čedo Prodanović sudu je predao liječničku potvrdu iz koje proizlazi da je Sanader jučer hospitaliziran u KBC-u Zagreb radi dodatnih pretraga jer su mu povećani limfni čvorovi.

Zbog toga je ročište odgođeno do 7. studenoga. Kada je počeo ponovljeni postupak u suđenju za Fimi mediju, Sanader je imao ozbiljnih zdravstvenih problema te je jedno vrijeme bio hospitaliziran i operiran.

U Fimi mediji, USKOK tereti Sanadera i ostale za izvlačenje novca iz državnih poduzeća kojim su zatim financirani crni fondovi HDZ-a. Uz Sanadera je na optuženičkoj klupi i njegova bivša stranka.

Ivo Sanader
1/22

Komentara 56

DU
Deleted user
11:06 17.10.2017.

Lopova hospitalizirju kad god poželi a ja sam oca vozila tri puta u bolnicu s uputnicom i nisu ga htjeli primit jer da nema mjesta. . Odvratni balkanci.

Avatar kaznitelj
kaznitelj
11:27 17.10.2017.

Pun boleština,a nikako krepat...psmtr lažljivu

AH
ahaskoro
10:51 17.10.2017.

Tocno sta se desilo sa ovim lopovom ce se desit i sa todoricem - NISTA !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije