Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Ivo Josipović osobno prikupljao predsjedničke potpise u Gospiću

Nije smetala ni jaka i hladna kiša jer su bili zaštićeni suncobranima pivovare iz obližnjeg sela Pazarišta. Nekima je godila i koja litra ponajboljega hrvatskog piva.

Komentari 37

VO
vojnik
12:11 06.11.2009.

admine prestani me brisati.za dr.mira tuđman dr.milinović priznao da je jaka opcija

VL
VO
vojnik
12:37 06.11.2009.

gospićani će glasati za mira tuđmana

VL
LD
ldraskic
13:11 11.11.2009.

Ivo Josipovic je pomagao haskom sudu pisati optuznice protiv hrvatskih generala .Sedamdeset pet posto optuznice protiv hrvatskih domoljuba Ivo Josipovic je napisao sam a drugih 25% je dodao haski sud. Interesantno da svi novinari to prsucuju bio je dugogodisnji savjetnik haskom sudu i od njih dobivao placu .natjecao se za stalnog sudca haskog suda ali nije prosao.Kladim se da niste to znali. Kandidat za predsjednika RH Ivo Josipovic je pisac optuzbi protiv hrvatskih domoljuba ,treba provjeriti da li jos dobiva placu od haskog suda. Ponovno smo čuli ove bezobrazne laži kojima se Ivo Josipović uporni služi, a koje polupismeni ljudi, koji nemaju pojma o domovinskom ratu, gutaju kao da im je servirana neupitna istina. O čemu se radi? Dakle, taj Josipović stalno vadi \"argument\" o tome kako je u Haagu optuženo 181 ljudi, a od toga samo petorica Hrvata (nabraja Gotovinu, Markača, Čermaka, Norca, Ademija)+ kaže, još Bobetko koji je mrtav, to je znači šest. Prema tome, zaključuje Josipović, ne može se govoriti o tome da je Haag protiv Hrvatske, bla bla bla, bla bla bla... Branimira Glavaša, Tihomira Oreškovića, Stjeoana Grandića...njih je meni ostavio? Kordića, Blaškića, Furundžiju, Praljka, Petkovića, Prlića, Stojića, Čorića, Pušića, Kupreškiće itd. njih vjerovatnoo ne računa pod Hrvate? Ili postoji druga njegova logika? Njega zanima samo i isključivo ono što se dogodilo na teritoriju RH, pa navodi samo ova imena, ali ih mješa sa ovom brojkom od 181, a tu zbaraja i optuženike Srbe za zločine nad Muslimanima u BiH,i obrnuto s čime Hrvatska nema nikakve veze, pa zločine Srba nad Albancima na Kosovu i obrnuto, s čime Hrvatska ima još manje veze, pa međusobne zločine Albanaca i Makedonaca u Makedoniji (s čime Hrvatska možda i ima nekakve veze) i onda nama izvlači ovu brojku.

VL
BT
bili-tartuf
23:38 06.11.2009.

eko,...Josipovic´je zadnja-karta Milancétovog yugo-ezdepeja...., koji nima veze sa EU-Socijal Demokratima...., osim \"velikih pobjeda\"..dali ste vi cúlli da oni stite Radnike ??....\"mozda u ezdepe-crtanom filmu.....Kumice\"....

VL
PI
Pippo9
15:21 11.11.2009.

Ivo Josipovic je pomagao haskom sudu pisati optuznice protiv hrvatskih generala .Sedamdeset pet posto optuznice protiv hrvatskih domoljuba Ivo Josipovic je napisao sam a drugih 25% je dodao haski sud. Interesantno da svi novinari to prsucuju bio je dugogodisnji savjetnik haskom sudu i od njih dobivao placu .natjecao se za stalnog sudca haskog suda ali nije prosao.Kladim se da niste to znali.

VL
PI
Pippo9
22:42 07.11.2009.

Ivo Josipovic je pomagao haskom sudu pisati optuznice protiv hrvatskih generala .Sedamdeset pet posto optuznice protiv hrvatskih domoljuba Ivo Josipovic je napisao sam a drugih 25% je dodao haski sud.

VL
DA
dahna
06:13 08.11.2009.

Procitala par komentara i gorko se nasmijala. Fakat u Lici a ni u ostalim rurarnim sredinama zive primitivan i neuk narod

VL
DA
davormr
14:27 08.11.2009.

Unatoč agresivnom, manipulativnom, sugestivnom i sustavnom \"ispiranju mozga\" od strane nehrvatskih i slobodnih medija, koji medijskim inženjeringom i virtulanom opsjenom favoriziranjem 4-5 kandidata nastoje formirati javno mnijenje, šutljiva, demokršćanska i državotvorna većina kaže: dr. MIROSLAV TUĐMAN PREDSJEDNIK RH!

VL
LO
Longday
11:16 10.11.2009.

vjerojatno nije mogao pronači nikoga tko bi se tako nisko spustio da skuplja potpise za takvog čovjeka pa je sam morao to preuzeti!!jadnik..

VL
OB
-obrisani-
14:09 06.11.2009.

Gospićni znajte ovo, potpis za Ivu Josipovića i Nadana Vidoševića je potpis protiv legendarnog hrvatskog viteza i generala Mirka Norca, koji vam je obranio grad dok su se Josipović, Vidošević i slični bogatili, a ničim nisu pridonijeli obrani Gospića i Hrvatske.

VL
ZI
Zir
13:05 06.11.2009.

Drug Josipovic OSOBNO prikupljao potpise u Gospicu, koju je zrtvu napravio, jedino sto ga nisu uspijeli slikati koliko se dugo zadrzao!!!!

VL
VO
vojnik
13:10 06.11.2009.

dr.miro tuđman pobjeđuje u drugom krugu

VL
MA
maticzel
13:17 06.11.2009.

Miroslav Tudjman iznad svih!

VL
CA
Capolo
13:25 06.11.2009.

Mislim da se Josipovića moglo i snimati, a ne samo slikati i mislim da film ne bi trajao više od nekoliko minuta i to sa sporim dolaskom i brzim odlaskom.

VL
AR
arka
13:28 06.11.2009.

kakve mu koristi nece sakupiti niti 5%glasova na izborima dapače ako sakupi mora biti prezadovoljan

VL
BT
bili-tartuf
17:04 06.11.2009.

eko,..i Josipovic´i Vidosévic´su isli u Gospic´\"trenirati\"...\"gospicki-pozdrav\",...Dr.-Milinovic´je profesijonalac, pa mu ni bilo potrbno to \"trenirati\"...-:))

VL
DU
Deleted user
15:39 06.11.2009.

Sad mi nije jasno ili skuplja potpise ili ponovo tuzaka ? Veslaj Tudjmane i preveslaj ih sve!

VL
DU
Deleted user
15:44 06.11.2009.

Svi oni koji daju glas Josipovicu i Vidosevicu blate nase generale! Nedajte glasove izdajicama i ratnim profiterima. Dajte glas ozbiljnom i domoljubnom Miroslavu Tudjmanu.Tu necete nikada pogrijesit!

VL
DU
Deleted user
16:29 06.11.2009.

Jel NARODE zasto ste toliko ljubomorni na druga Ivu,,,ako mislite da ce te vi bolje odradit posao zasto se ne kandidirate..........A i ovaj Tudjman mi je cudan,,,,sad nasao pricat o GENERALIMA,,,a kad mu je caca slao GENERALE u Haag onda je sutijo,,nije se ni cuo..............

VL
ZX
zark x
16:54 06.11.2009.

Ljudi glasajte za Druga Ivu, naseg dezurnog mlitavca i pijanistu. Ako ste volili Mesica, volit cete i Josipovica. Ako ste uzivali u antifasistima, jos jedinima u Evropi i svijetu, to ce se nastaviti. Budo Loncar, Manolic , Bojkovic and Fumicumic zele ziviti jos 20 godina i uljepsavati vas zivot.. Ali cekajte. Ima jos. Josipovic je nas covjek iz nase jedine Partije, glasnogovornik za druga Milovanovica. Garantiramo da cete biti zadovoljni. Ali ako niste zadovljni u roku od 60 dana, poslat cemo vam novu partijsku knjizicu i najnoviji Ivin CD sa zbirkom pjesama od Triglava do Djevdjelije..

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.