Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj nepotizmu
Povratak na članak

Ivica Vrkić: Objavit ćemo popis zaposlenih u gradskoj upravi

Obavit ćemo provjeru, ali ne tako da se nekome prijetimo. Sva će nova zapošljavanja ići samo uz javni natječaj, poručuje

Komentari 2

OB
-obrisani-
12:36 06.03.2013.

Bože, Vrkiću koja li je po redu ovo tvoja stranka ili politička opcija. Najjači si suncokret i najveći kameleon u Hrvatskoj. Tko to može tolerirati. Vjerojatno ni svi tvoji ukućani neće te podržati.

VL
MR
Mateo Ritz
14:32 06.03.2013.

Lijepo je sanjati i pričati bajke. Ovi projekti što je gospodin nabrojao teško bi financijski podnijeli i gradovi poput Beča, Moskve, Praga itd...Neozbiljno je od političara iznositi ovakva nerealna obećanja kad i sam zna da su ona teško i nemoguće ostvariva. Ako još tomu dodamo i besplatne vrtiće koje je obećao onda stvar postaje još i gora. Vrkiću ovo ti nije trebalo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.