Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrkić Grmoji:

'Bi li mi možda pomoglo da napravim facelifting?'

Ivica Vrkić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
14.12.2015.
u 13:26

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić, nakon što je posljednjih dana u medijima spominjan kao potencijalno najozbiljniji kandidat za novog premijera, izjavio je kako je on u cijeloj priči potpuno nevažan, ali ga veseli to što „osječki politički projekt, koji u Hrvatskoj funkcionira samo u Osijeku, ima svoju vrijednost“.

Podsjetio je kako je upravo u Osijeku prije tri godine napravljeno ono što se posljednjih mjesec dana pokušava napraviti na državnoj razini jer upravo u tom gradu funkcioniraju zajedno SDP, HNS, HDZ, Anto Đapić, laburisti te HSU.  Vrkić ističe kako oni među sobom nisu imali problema te su i lijevi i desni bili jedinstveni i spremni, zbog dobrobiti Osijeka, sjesti za zajednički stol. 

Osvrnuo se i na izjavu glasnogovornika Mosta, Nikole Grmoje, koji je rekao kako uopće nisu razgovarali o Vrkiću kao mandataru te da je on za njih apsolutno neprihvatljiv, jer ga smatraju „starim licem“,  te podsjetio da se  zalažu da novu vlast koju trebaju činiti novi ljudi, nova lica.

– Pitao bih glasnogovornika Mosta bi li možda pomoglo kada bih napravio "facelifting" i od ovog lica napravio neko novo lice – rekao je Vrkić. 

>> Božo Petrov: Žao mi je što SDP ne prepoznaje razlog zbog čega je potreban konsenzus velikih stranaka

Komentara 19

Avatar navijač
navijač
14:18 14.12.2015.

Napravi udba lifting.

SP
spremni0
13:52 14.12.2015.

možda bi vrkiću pomogao brain lifting ak on to opće ima...

DU
Deleted user
13:48 14.12.2015.

odi ća da te oči ovog naroda ne vide.proljećar koji je dobija batina od ante josipovića a nikad ga nije prokaza.dobija si po pi...za udbaški neposluh.ne maži oči narodu..sramoto hrvacke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije