Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažna prepiska

Ivica Todorić ispitan u USKOK-u zbog afere SMS

Ivica Todorić prvi dan na slobodi
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
30.11.2018.
u 18:30

Ivica Todorić je u svojstvu svjedoka ispitan jer se i njegovo ime provlači i kroz tu istragu

Ivica Todorić jučer je u prostorijama USKOK-a dao svoj iskaz u aferi SMS, a to je potvrdio i njegov odvjetnik Čedo Prodanović, javlja N1.

Ivica Todorić je u svojstvu svjedoka ispitan jer se i njegovo ime provlači i kroz tu istragu.

Na Varginom računalu pronađena je lažna SMS komunikacija između Martine Dalić i Andreja Plenkovića, a koji su se navodno dopisivali o preuzimanju Agrokora.

>> Kronologija afere lažnih SMS-ova

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
18:39 30.11.2018.

Živio milijarder.

Avatar Ronin
Ronin
20:40 30.11.2018.

Vidim da ovdje većina "top" komentatora stalno spominju komuniste i Srbe za svako shranje zločinačke organizacije. Đe ste bili devejdestprve??

DU
Deleted user
19:44 30.11.2018.

Hrvati požurite sutra na kioske jer će vam ovi moji pokupovati sve brojeve, sutra je dodatak o adventu, ne zaboravite da su nekad Srbi - Hrvati bili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije