Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predao se u središtu Londona
Povratak na članak

Todorićevih 50 dana bijega: Dvaput mijenjao stan u Londonu, bio na sastancima u Ljubljani...

Server s kojeg je Todorić pisao blog je u Njemačkoj, pisalo ga je više osoba, ali Gazda je davao smjernice i odobravao

Komentari 70

DU
Deleted user
07:45 08.11.2017.

Osjećam gađanje prema ljudima koji žive u dvorcima, a radnica ima na blagajni ima (možda) 3tisuće kuna. Ali, uopće ne mislim da je sad odjenom jedini krivac Ivica Todorić. Oni bi ga strpali u Remetinac, malo bi se o tomee pričalo i pojeo vuk magarca. Ovako ćemo barem saznati i ponešto o političarima koji su mu se uvlačili u šššupak dok je bio moćan.

VL
RA
ravenna
07:50 08.11.2017.

eee moj g.dine Todoric...!!! Bijedno i kukavicki. Nepostoji atribut za vas karakter.

VL
Avatar southman
southman
07:23 08.11.2017.

A zašto pravi pošteni rvat Ivica uopće bježi ?? On je tolike godine neumorno radio za svoju domovinu !?

VL
GO
goronja
20:53 07.11.2017.

Do tada će ishodovati Britansko državljanstvo i neće mu se moći ništa

VL
PU
Pukovnik
20:17 07.11.2017.

Todorić će sa svojim okotom slaviti sretan i bogat Božić u njegovoj vili u Londonu dok će hrvatska opljačkana sirotinja kopati po kantama. Nitko mu neće ništa niti će odgovarati za uništenu budućnost naše zemlje. Sve da i dođe u Hrvatsku tu je još sigurniji jer ga čekaju hrvatsko “pravosuđe”, Maja Šup(ak)e i Slavko Lozina.

VL
PE
Peti11
08:04 08.11.2017.

Nije Todoriću problem Hrvatsko pravosuđe (Sjetite se Gucića,Sanadera,Bandića,Mamića,Horvatinčića itd) Todoriću su problem Rusi kojima je uzeo velike pare na trik,a Rusi ne opraštaju.

VL
DU
Deleted user
20:30 07.11.2017.

Gazda je sam tvrdio da vlasti znaju gdje je. Samo ne mogu dokučiti zašto su vlasti tvrdile da neznsju gdje je???

VL
KU
kupatilo
03:05 08.11.2017.

Nije bjezao nego je pobjego i kao veliki postenjacina nece dase vrati.Dovoljno svakom da shvati o kakvom se vidu postenja radi.

VL
DU
Deleted user
09:00 08.11.2017.

Da su mu oduzete putne isprave još u Hrvatskoj nebi mogao pobjeći. Ista se greška napravila i sa Sanaderom. Nerazumijem tu taktiku tužilaštva čekanja da netko prvo pobjegne!?

VL
Avatar navijač
navijač
08:08 08.11.2017.

Todorić je bio i ostao gnjida, ali sad više nema političku zaštitu pa sve više pokazuje pravo lice. Ničija nije do zore gorjela , pa nije ni njegova.

VL
MO
Modrulj
07:17 08.11.2017.

Todorić,moderni moderni feudalac.Kmetovi se moraju naplatiti

VL
PO
pozornik66
20:47 07.11.2017.

Čin ga London skriva znam čiji je igrač, nema nikakve sumnje da je proleter

VL
ST
stomiovotreba
09:53 08.11.2017.

Ne shvatam zasto bjezi. U Hrvatskoj nikad nitko nije osudjen ni za sto (Kutle, Sanader, Horvatinic) sa izuzetkom nesretnog Norca.

VL
Avatar matalan
matalan
08:35 08.11.2017.

Neminovnu propast Agrotvora prolongirao je veleizdajničkim kreditom Sberbanke. Tom izdajom rusi su ušli u dvorište Amerike što će Todor i Hrvatska skupo platiti...

VL
Avatar javorko
javorko
09:09 08.11.2017.

nazvati cu vas glupim Hrvatima pa makar mi uzeli kompjuter ..zasto ste glupi jer unistavate sve do cega dodete..sve sta je uspjelo treba satrati..nema veze bitno je da ako uspije da se pita zasto kako i udari po njemu..Bulj je strucnjak za nista..on bi bio najbolji ministar jer s toliko znanja i iskustva zasluzje mjesto ministra...korisna butaletina koja ne bi mogla vodit ni kiosk a kamoli bilo sta vece..Bravo narode na celu s politikom,dok nasi neprijatelji napreduju bore se zajedno da budu jaci mi uz pomoc ovih preglupih jalnusa hrvatsku unazaduju koliko god mogu..!!tako je idemo razapeti svakog tko je bolji od vas i nas..bitno da je po zakonu,jer prije te famozne idiotske recenice po zakonu mi nikad nismo zivjeli po "zakonu!Nakupina idiota s diplomom inteligencije kompjutera vode vladu a ispred imaju hrpetinu onih koji im podmecu unistavaju sve sta je bar mirisalo na nesto..SDP hahahaha facebook znastvenici bez dana staza bi vodili drzavu..da majstori su oni o da slusam onog s pokvarenim zubima kakav lik au bog te daj svakome zna spusiti kako je dobar nema da nema..uklapa se ..i mislm da je vrlo inteligentan jer sere i pljuju po svemu..Maras njega odmah za ministra a cega gospodarstva jasno on to sve kuzi zna on o bilancama sve..Čim je netko uspješan, Hrvati ga uklone. Rimac? Đubre, ćaća mu je ukrao pare. Todorić? Izrabljivač sirotinje, živi u dvorcu, slabo plaća. Istina.

VL
NV
NV
08:29 08.11.2017.

10.travanj??? A EUN? Kakv je to sprdačina?

VL
Avatar taqa
taqa
09:08 08.11.2017.

Povijest se ponavlja.Još od sredneg vijeka ista matrica. Kad pokradu i upropaste,odmah bježe van puni zlata i novaca. Govnar je sve davno isplanirao,ovi naši mu dali fore da sve pokzpi. Isto je napravio i Ante Pavelić.

VL
BO
BozeSacuvaj
07:59 08.11.2017.

Glavno da onaj ministar unutrasnjih poslova(koji izgleda kao da je vidio duha) cijelo vrijeme tvrdio da nemaju pojma gdi je Todoric,,to ni mala djeca nisu vjerovala,,nego sto ce biti sa politicarima iz 90-tih i 2000-tih koji su pomagali stvoriti uvjete za ovakav razvoj dogadaja??..bude li itko za njima raspisao crvenu tjeralicu ili je to sve samo Todoric sam napravio!?

VL
DO
domxerex
10:59 08.11.2017.

Novinari su se kao slučajno odmah tamo našli. Cirkus! Pišu o njemu kao da je u najmanju ruku narodni heroj koji je izveo uspješan atentat na Hitlera a ne opljačkao Hrvatsku. Čekaj malo, netko bi mogao doći do zločestog zaključka kako ljevičarski novinari mrze zemlju u koj žive što će vam oni sasvim sigurno potvrditi. Neka vas ne zbune pridjevi ustaška, klerofašistička, mraćna tvorevina. Vole oni i mrske ustaške kune, što je dokaz više prema državi čije ime ne mogu izgovoriti osim u rugalačkom obliku "rvatcka". upravo kako je govorio i otac njihovog heroja gazda Tode. Žalosno je ali danas su mediji napravili da je nenormalno postalo normalno, nemoralno je postalo moralno. Od lopova, kriminalaca, lažova i političara prave heroje i zvijezde. Obični puk koji poštuje zakone i tradicionalne vrijednosti mediji prikazuju kao budale i spradaju se s njima. Bogobojazni poslušni građanin koji poštuje sustar i vrijednosti ove zemlje je po njima ustaša i klerofašista. Ali zato su razvratnici i preveranti njihove najveće zvijezde. FUUUUJ moralni sustav u ljevice! I za sve im je kriv HDZ njihova braća iz iz udbe samo desno krilo a mi kao trebamo vjerovati da nemaju ništa s njima. Osim što su Milanović i Jandroković oženili sestre pa im se djeca igraju zajedno dok oni roštiljaju zajedno. Osim što je Tedeski oženio sestru od Reinera iz HDZ-a a finacira SDPJ. Osim što ... i još puno primjera zagrebaćkog i splitskog HDZ-a i splitskog HDZ-a

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
08:49 08.11.2017.

britanski sud će kod odlučivanja vjerojatno uzeti u obzir i kaznenu prijavu koju je podnio tadašnji predsjednik sabora Petrov, a stalno se njome hvale viđeniji mostovci. Ako sud u eventualnoj odluci o odbijanju izručenja veli da je bilo političkog progona onda ću vjerojatno ja biti kriv zbog neizručenja.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.