Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Todorić:
Povratak na članak

'Agrokor početkom 2017. nije bio u problemima, država je napravila ogromnu štetu'

U siječnju 2017. godine posao je odlično započeo i tek kada su ministrica Dalić i njezini pomagači svojim medijskim i političkim linčem napala Agrokor, u kompaniji su počeli problemi, tvrdi Todorić

Komentari 45

Avatar Mican999
Mican999
21:33 31.10.2017.

Nakon svih podataka koji su godinama kolali među malim ljudima o tome kako agrokor tj "Todorić" ne plaća dobavljače, ucjenjuje ih te ne plaća svoje radnike i sve one stvari koje je radio, da nakon provedene nove revizije koja je izbacila dug od preko 50 milijardi kuna, da taj lik još ima obraza pričati o bilo kakvom poslovanju, stvarno je previše. Ovo sada postaje definitivno psihijatrijski slučaj i njega bi više od policije trebali početi tražiti doktori. Ovo možemo usporediti sa Hitlerom kad je par tjedana prije kraja u borbu počeo slati starce i djecu. Todorić je "financijski Hitler" koji da bi sebe spasio ne bira sredstva. Jedino se čudim medijima da uporno plasiraju njegove nebuloze za koje je i sad i maloj djeci jasno da ne drže vodu.

VL
MR
MrkiMedo
22:04 31.10.2017.

Todoric servira brojeve parcijalno. Ukupan prihod! Za malu djecu! Da malo karikiram: imam placu od 1000 kuna i tko kaze da nisam bogat? A istovremeno nisam platio niti rezije, niti frizera, niti osiguranje za auto, hranu u ducanu kupujem na karticu bez pokrica itd. Svasta! Ali ocigledno uspijeva uvjeriti razne Bernardice, Grmoje, Lovrinovice i drugu "strucnu" javnost da dizu toliku buku, da sve doista nalici na politicki progon, a ne na kriminal.

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
22:00 31.10.2017.

Ko o čemu kurva o poštenju! Kada ćete prestati davati medijski prostor osobi koja se predstavlja kao ivica todorić?

VL
BO
booloo
00:15 01.11.2017.

Agrokor početkom 2017. nije bio u problemima, država je napravila ogromnu štetu' --------------------------------------------- možda nije bio Agrokor ali jeu dobavljači kojima Agrokor nije plaćao ispotučenu robu. Agrokor bi bio u problemu da su dobavljači tražili stečaj i blokadu Agrokora.

VL
DO
domxerex
01:36 01.11.2017.

Ako je tako dobro poslovao što je onda išao na tajni sastanak posredstvom zemljaka Bože Petrova u Banske dvore? I Zašto je tada tražio milijardu eura od države da ga pokrije (vjerojatno je mislio da će mu oprostiti)? Novinara i urednika najuriti pa neka im gazda Toda tamo gdje se "skriva" otvoru redakciju "gde će da rade". Večernji list ionako sve više nalikuje Večernjim novostima.

VL
MA
MatijaGubecGS
21:20 31.10.2017.

Ne prdajla. Pa što si im dao firmu ako je posao cvao?

VL
PE
perico12
21:33 31.10.2017.

Znači, po Todoriću je portal INDEX HDZ-ov mediji jer je isključivo INDEX vodio medijsku hajku prema Agrokoru početko 2017. kada su namirisali probleme. Svaki dan je INDEX ispaljivao po 10 članaka o Agrokoru i sad ovaj Todorić index-ovu medijsku hajkuu povezuje sa HDZ-om, haha... ovaj Todorić je totalno pukao! Todorić sam sebe laže i konstruira svoju istinu, a tu svoju istinu je počeo prodavati kada je Ramljak angažirao renomiranu revizorsku kuću da detaljno pročešlja Agrokor, tada se kod Todorića upalila lampica jer je shvatio da je njegovo amatersko i lopovsko vođenje Agrokora razotkriveno. Zato bježi i vjerojatno "uživa" u pokradenom novcu iz Agrokora te financira ove pamflete blogerske koje upijaju samo Bernardić, SDP-ovo neobrazovano biračko tijelo te svi oni kojima je mozak spržen od partijskih spinova, propagande i laži.

VL
TO
toljaga22
21:18 31.10.2017.

daj ne seri !

VL
ZG
zgblabla
09:01 01.11.2017.

Stvarno je fascinantno što si je umislio ovaj LIk-Todorić-da je direktor SVEMIRA,da je sam Isus Krist,25 godina je uživao zajedno sa svojom faranskom obitelji-pljuvao po Zagrebu iz Kulmerovih dvora-FEUDALAC-koj je piššao po svojim kmetovima-dobavljače i šljaker plaćao kak mu se digao i sada se još poziva da je njega netko opljačkao

VL
BA
barbaizamerike
06:03 01.11.2017.

Todoric je provaljen samo se ceka tajming a i sve se zna o Jugo osovini Todoric-Jankovic-Miskovic glavni igraci a ima ih jako puno Ivo Nadan Maminjo Fredi itd

VL
MU
Muncimir
21:32 31.10.2017.

To je kao da kažeš da čovjek sa metkom u glavi nema veliki problema.

VL
DD
ddh
11:36 01.11.2017.

Todoric zna dobro so radi. Nema veze dali su jegovi podatci tocni ili netocni, nema veze sto on laze i izmislja, jedino je vazno da tuce üpo Vladi i Premijeru kaao i po Dalicki. To nije niti spomena vrijedno, ali je na taj nacin odmah pronasao saveznike u MOST-u, u SPD-u i Lovrinovicu, pa je s tim nasao saveznike u medijima, koji se svi zajedno pretvaraju i pretvorili su se u njegovog glasnogovornika. To kaj danas laze Todoric, a mediji revno prenose, to ce sutra biti iznoseno na Saboru od strane Grmoje, Petrova, ernardica, Marasa i Lovrinovica. Oporba i mediji ulazi sa svakim tko je protiv Vlade i protiv Hrvatske u savez, pa prorocanske izjave naseg Prvog Presjednika, da ce se neprijatelji Hrvatske udruziti sa svakim, pa i s crnim i zutim vragom, samo da nastete Hrvatskoj, dobivaju jos jedamput potvrdu. Jer za medije i oporbu kriv je Plenkovic koji je po njihovom stvarao i stvorio krzu u Aggrokoru, pa bi ga valjda,da je po oporbi i medijima trebalo strijeljati. Jer dans je Plenkovic kriv za Agrokor, sutra ce biti kri zato, jer su Maras i Grmoja impotentni, a prekosutra i zato, da je Bernardic blesav. Plenkovic je kriv danas, jucer je bio kriv Karamarko i to tak die po redu.

VL
DR
droza
09:02 01.11.2017.

Iznimno je interesantna činjenica da bloger niti u jednom svom dosada objavljenom pamfletu nije prozvao Božu Petrova. Naime, Vlada se kod kulminacije problema ponašala krajnje odgovorno, odnosno, nitko iz Vlade nije lamentirao o problemima u Agrokoru, znajući kakve to reperkusije može imati po hrvatsko gospodarstvo, izuzev Petrova. Potsjetimo da je upravo Petrov iz pozicije predsjednika Sabora, izjavio, citiram; "stanje u Agrokoru je katastrofa!". Ponavljam, iz pozicije predsjednika Sabora!? Međutim, njega bloger uopće ne proziva?! Situacija s Potrovom i mostom još je čudnija, uzmemo li u obzir činjenicu da je Petrov, također iz pozicije predsjednika Sabora, podnio kaznenu prijavu protiv Todorića. Dakle ukoliko su nečije izjave i postupci utjecali na vrijednost kompanije, onda su to stvari koje je tada učinio Most i Petrov. Međutim, bloger ih niti jednom riječju nikada nije prozvao. Čudno?

VL
DH
dalibor.hren
07:39 01.11.2017.

Zbog čega nas j... u zdrav mozak? Locirajte računalo, privedite Todorića i neka pjeva! Očito je mnogima u interesu da Ivica ostana nedostupan!

VL
IK
ikbmibm
11:10 01.11.2017.

Ha ha možda Todorić piše ove blogove preko nekog ruskog satelita,koji kruži oko zemlje ,kad ga se ne može locirati?

VL
ZG
zgblabla
08:03 01.11.2017.

Kada bi sve ovo bila istina,elelmentarna logika,zašto bi lex-Agrokor bio s njegove strane potpisan, zašto bi se on dao u bijeg i nakooncu koj je motiv novinara svih.... da prenose te postove osim destabilizacija i deskerditiranje Vlade.Evo jedan primjer iz ne tako davne prošlosti predstečajne nagodbe-sudac Kolakušić ga je pljuvao na sva zvona-predstećajna nagodba društva Dalekovod-danas Dalekovod radi bez problema i za 2016 ima dobit od gotovo 100 miliona kuna!

VL
PV
prcko.vitamincic
15:28 01.11.2017.

Zašto uopće tražiti g.Todorića??? On je samo stari čovjek koji ne bi ni mrava zgazil. Zašto nitko ne govori da treba tražiti novce? Gdje je skril taj sijedi gospodin peneze? Gdje su novci? Samo vrati novce u proračun i sve 5. Ovako tonemo poput titanika. U samo zadnjih mjesec dana, Natura Agro - stečaj, Viadukt - stečaj, Đuro Đaković izdiše, Petrokemija Kutina krade tj. umanjuje vrijednosti svoje dionice, tu će biti mrtvih glava, osim ako im građani ne žele pokloniti vlastite novce. Dakle, tonemo sve dublje, dokle će ova krađa trajati? Zato, treba tražiti samo gdje su novci.

VL
Avatar indigo25
indigo25
10:26 01.11.2017.

Sad kad njega stigne hrvatski James Bond 007.

VL
Avatar unačelu
unačelu
10:07 01.11.2017.

Pa što ne reče Azimovu nakon onog interviwa gdje se obukao kao general da nije upućen i da nema problema oko vraćanja kredita ruskim bankama.

VL
BO
boris
21:45 31.10.2017.

Svakako, lopov do lopova

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.