Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA SNIMKA

Ivica Puljak se ispričao jer je pjevao ustaške pjesme. Marijana Puljak: 'Lipo sam mu rekla da ne pije'

Šibenik: Ivica Puljak održao predavanje "Priča o svemiru i Higgsovom bozonu"
Dusko Jaramaz/PIXSELL
22.04.2021.
u 20:23

Vrijednosti koje promoviram i u koje vjerujem u potpunoj su suprotnosti s ovim ružnim ispadom u prošlosti, naveo je Puljak

Jedan od najistaknutijih kandidata za gradonačelnika Splita Ivica Puljak objavio je danas ispriku na svojem Facebooku profilu nakon što je u javnost dospjela snimka na kojoj Puljak pjeva ustaške pjesme. 

- U svojih 52. godine života napravio sam neke dobre stvari, ali i neke kojih se sramim i koje se ružne. Jedna od tih kojih se duboko sramim dogodila se prije 27 godina kada sam bio kum na svadbi na kojoj su se pjevale pjesme neprimjerenog sadržaja. Pjevao sam ih i ja. Zbog toga se želim ispričati cijeloj hrvatskoj javnosti. Vrijednosti koje promoviram i u koje vjerujem u potpunoj su suprotnosti s ovim ružnim ispadom u prošlosti. Nadam se da će sve ono dobro što sam nastojao dati svojoj zajednici nadjačati jedan ružni izgred za kojeg ću, nadam se, dobiti oprost svojih sugrađana - navodi se u statusu. Podsjećamo, spomenutu snimku na kojoj se vidi Puljak kako pjeva ustaške pjesme objavio je Jutarnji list. 

 

Cijelu situaciju komentirala je i njegova supruga, saborska zastupnica Marijana Puljak.

- Sad ste svi vidili, i moj Ivica je čovik od krvi i mesa, iako često izgleda kao ozbiljni profesor. Radi i griješi kao i svi ljudi. I ne sluša ženu, a lipo sam mu govorila da ne pije. No, ono što dobro zna, to je priznati grešku i ispričati se.  Dragi moj, nema natrag, idemo hrabro naprijed, i zapamti, volim te sa svim tvojim vrlinama i manama - navodi se u njezinom statusu. 


 

VIDEO: Jadranka Kosor u Jasenovcu

Komentara 69

RO
roland
20:28 22.04.2021.

Koliko ja znam 1994. nije bilo zabranjeno pjevati ustaške pjesme! Zakoni su se vratili na ono što je bilo u SFRJ, sad je zabranjeno, no 90-tih su Jure i Boban bili sastavni dio svake veselice.

DU
Deleted user
20:46 22.04.2021.

Znači nije samo Grbin pjevao nego i Ivica Puljak. Nikad nije bilo više napuhavanja broja žrtava od strane Hrvata i NDH kao danas. Svi Hrvati su valjda još uvijek ustasche, ubojice itd. broje se žrtve Jasenovca, žao mi je zbogog tih žrtava, ali nitko ne broji grobove i jame po cijeloj Sloveniji i Hrvatskoj gdje su trpani "nepoćudni" ljudi bez suda i obrane., Ta hajka na Hrvate se stalno povećava bez ikakvih dokaza.

DU
Deleted user
20:54 22.04.2021.

Hajka ne prestaje. Mi Hrvati smo stvarno jako strpljiv narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije