Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ivica Dačić: Nezavisnost Kosova najveća prijetnja sigurnosti Srbije

kosovo
afp
25.01.2010.
u 14:01

Srbijanski ministar unutarnjih poslova upozorio je na "opasnost od terorističkih akcija albanskih terorista u kopnenoj zoni sigurnosti na jugu Srbije" gdje je u proteklom razdoblju u više navrata pronađeno skriveno oružje.

BEOGRAD - Srbijanski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić ocijenio je danas u Beogradu da najveću prijetnju sigurnosti Srbije predstavlja proglašenje nezavisnosti Kosova, javlja danas beogradski "Blic"

- Sigurnosna situacija u Kosovu i Metohiji opterećena je etnički motiviranim nasiljem - rekao je Dačić na predavanju časnicima srbijanske vojske koji pohađaju Školu nacionalne obrane. Upozorio je i na "opasnost od terorističkih akcija albanskih terorista u kopnenoj zoni sigurnosti na jugu Srbije" gdje je u proteklom razdoblju u više navrata pronađeno skriveno oružje.

Govoreći o sigurnosnoj situaciji u Srbiji, Dačić je rekao da prijetnju predstavlja i pokret vehabija koji je povezan sa albanskim teroristima. Naveo je da sigurnosti prijeti i organizirani kriminal, poglavito trgovina drogom i ljudima te korupcija. Podsjetio je da je prioritet ministarstva na čijem je čelu borba protiv organiziranog kriminala te je pohvalio dobru suradnju s policijama susjednih zemalja.

Ključne riječi

Komentara 34

LU
luena
15:09 25.01.2010.

Dobro da se Srbija koga boji !!!....za teroriste manje vise...Prihvatit ce ih Hrvatska,ionako prihvacamo svako s*anje ..... :)))))))))))

DA
daba
15:10 25.01.2010.

Sasvim ok prognoze.Mislim da ih Srbija i zeljno ocekuje.Istovremeno se otvara mogucnost i razlog odgovora u slucaju teroristickih napada sto Srbiji odgovara.Mada generalno mislim da ce od siptara svi na prostoru ex YU osim bosnjaka da nahebu polako ali sigurno.Hriscani nisu toliko ludi kao oni to je definitivno ali sad je kasno za razmisljanje.Imacete se kad kajati sto podrzavate takve divljake.

OB
-obrisani-
00:12 26.01.2010.

eto, neka si nam i ti nešto rekao mašala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije