Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

Ivanka Grčić usporedila oporbu i 'javnost' s rušiteljima Hrvatske

grcic2
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
09.07.2010.
u 14:28

Riječi mlade hadezeovke pokušao je ublažiti samo jedan vijećnik vladajućih, no ona je u novom izlasku na govornicu nastavila drsko i napadački.

Zahvaljujem gradskim odjelima koji su izdali dozvolu za legalizaciju Doma za mlade u Turanjskim Goljacima i dozvolili da ostane onakav kakvim su ga stanovnici te gradske četvrti zamislili. To je na tragu one Hrvatske kojoj su se nadali građani Turnja kada su 1991. napuštali svoje domove. Nažalost, ponašanje dijela oporbe i dijela javnosti u tom slučaju bilo je na tragu onih koji su 1991. rušili Hrvatsku. Nadam se da su pritom nešto naučili – izjavila je Ivanka Grčić, vijećnica HDZ-a, na sjednici Gradskog vijeća.

Dijeljenje lekcija

To je još jedna u nizu skandaloznih izjava članova Mladeži HDZ-a koji i iz gradske vijećnice dijele lekcije ponašanja javnosti i vijećnicima i to u nedopustivu stilu. Izjava nije prošla neopaženo kod "dijela oporbe".

– Upozoravam Nadu Murganić, predsjednicu Vijeća, koja je napravila ozbiljan propust jer je dopustila vijećnici I. Grčić da nas vrijeđa. Vojni sam invalid i ranjen sam u Domovinskom ratu na Turnju i ovu izjavu smatram teškom uvredom – oštro je reagirao Mladen Rakočević, vijećnik SDP-a. Dodao je da su oporbeni vijećnici sličnu uvredu već doživjeli i to od vijećnika Ivana Bana prije dvije godine.

Gdje je bio Vukelić?

Poručio je vijećnici da pita ministra obrane gdje je tada bio i je li se dogovarao oko vlastita stana sa Srbima. Josip Benčić, vijećnik SDP-a, rekao je da je 1991. bio na Turnju i branio ga, za razliku od nekih koji danas sjede u Gradskom vijeću.

Izjavu Ivanke Grčić od vladajućih je pokušao ublažiti jedino Damir Mandić.

– Ponekad netko kaže ono što ne misli. Aludiram na priču s Turnja – rekao je.

I Ivanka Grčić ponovno je izišla za govornicu, ali nije se ni pokušala ispričati već je oštrim tonom rekla da oporba izvlači negativne zaključke.

– Neki se prepoznaju tamo gdje nisu prozvani i svoju paranoju pokušavaju liječiti da bi blatili poštene ljude – kazala je Ivanka Grčić nakon čega je raspravu o toj temi prekinula predsjednica Gradskog vijeća Nada Murganić koja je rekla da vijećnici ne mogu međusobno raspravljati.

Ključne riječi

Komentara 17

CM
crna mamba
15:23 09.07.2010.

Tako je Ivanka,oni su bili manji od makova zrna \'91 a sada su jako pametni...misle da su pokupili svu pamer svijeta.

NO
nosonja
16:39 09.07.2010.

Ohola,prepotentna,nedojebena hadezenjarka, a vidi onih kretena oko nje,slažeš li se samnom crna mambo.Jebem ti,opasan si,CRNA MAMBA,kako opasno ime. \'91 si sigurno bio u Mexicu a završio rat u Minkenu.Po njenom izgledu bih rekao da kad piša vadi onu stvar iz hlača.

RE
rendulic50
15:10 10.07.2010.

DEMOKRACIJA-SLOBODA GOVORA Pa zar se ne smije slobidno govoriti ovo je KARLOVAC a ne Kordunovac koga boli pasoš u ruke i za onima koji su već otišli .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije