Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio i fotku

Ivan Vilibor Sinčić u Nedjeljom u 2 otkrio da ima još jedno dijete

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Screenshot/HRT
26.11.2017.
u 15:17

Sinčićeva partnerica Vladimira Palfi zatrudnjela je nakon nekoliko mjeseci od rođenja sina te je ovoga ljeta na svijet donijela djevojčicu.

Ivan Vilibor Sinčić otkrio je u emisiji Nedjeljom u dva da ima još jedno dijete. Nakon sina Ksavera (1,5) koji je rođen prošle godine u svibnju, predsjednik Živog Zida dobio je i kćerkicu Iskru u srpnju ove godine. Sinčićeva odabranica Vladimira Palfi zatrudnjela je nakon nekoliko mjeseci od rođenja sina te je ovoga ljeta na svijet donijela djevojčicu. Tu su vijest sretni roditelji krili od javnosti, no danas ju je Sinčić otkrio u HRT-ovoj emisiji Nu2.

Sretni otac rekao je kako smatra da je jako dobar tata, s obzirom na obveze i žali što im se ne može više posvetiti. 

- Najvažnije je djecu naučiti radnim navikama, ljubavi, da se moraju truditi i žrtvovati da postignu ono što žele jer ništa ne dolazi preko noći. Treba ih učiti da misle svojom glavom, rekao je Sinčić koji je sina Ksavera uključio u prošlu kampanju.

Vladimira Palfi odrekla se mandata u Saboru kako bi se posvetila majčinstvu.

Sinčić je poslijepodne na Facebooku objavio i fotografiju obitelji u punom sastavu.

Komentara 77

MA
maziko
16:09 26.11.2017.

Koja vazna vijest, Sincic ima dvoje djece, ovo je Bogu za zaplakat.

LU
lunar777
16:24 26.11.2017.

Koga zanima neka pogleda zadnju Bujicu gdje osnivač Živog zida priča kako su Pernar i Sinčić ukrali i privatizirali stranku.

DU
Deleted user
16:17 26.11.2017.

Interesantno i sad ce netko kazati da mi imamo novinare,a nasi novinari(i nisu nasi novinari)presucuju pismeni poziv Zivog Zida i Sincica Predsjedniku Srpske Skupstinske stranke Dveri da dode u Hrvatsku,a Predsjednik te stranke ne priznaje Hrvate u Srbiji kao nacionalnualnu manjinu,vec kao Bunjevce.Sa kim Zivi Zid Uzicko kolo igra.Fujjjj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije