Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plagijat?

Pernar citirao Miloševića pa ispod izjave potpisao sebe

Ivan Pernar
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
07.07.2017.
u 11:34

Izjava je, kako se čini, uz manje preinake preuzeta iz jednog govora Slobodana Miloševića

Saborski zastupnik Ivan Pernar na svom je Facebook-profilu objavio izjavu koja je, kako se, čini, preuzeta iz govora pokojnog Slobodana Miloševića, bivšeg predsjednika Srbije optuženog za ratne zločine.

– Sve zemlje koje su se našle u statusu ograničenog suvereniteta s vladama pod utjecajem stranih sila vrtoglavom su brzinom postajale siromašne i to na način koji isključuje nadu u pravednije i humanije odnose. Velika podjela na većinu siromašnih i manjinu bogatih nužna je posljedica takve politike – stoji u objavi na Facebooku, ispod koje je potpisan sam Pernar.

Međutim, komentatori su uskoro upozorili na to da je izjava, uz manje preinake, preuzeta iz jednog govora Slobodana Miloševića, čija se snimka nalazi na YouTubeu.

Pernaru, čini se, to nije zasmetalo, pa je u komentarima napisao samo: "Neka čuju!"

Komentara 48

GR
grodar
12:03 07.07.2017.

Kakav tenkre

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:50 07.07.2017.

Srbija nije postala siromašna, bez nade u pravednije i humanije odnose zbog utjecaja velikih sila, nego kao žrtva vlastitih povijesnih mitova, zabluda, vjekovne želje za širenjem, hegemonijom.. Ukratko, velikosrpska osvajačka ideologija i ratno ludilo na kraju su se baš njoj obili u glavu.. Tako nešto objasniti Pernaru je gubljenje vremena.

ST
story
11:54 07.07.2017.

pernar je praznoglavi lutak kojim netko manipulira pa jadnik ni nemože sam sročiti neku suvislu rečenicu,to što je u saboru i što mu se daje prostora u medijima je znak bolesti našega društva i laganog klizanja u anarhiju.za novce se svašta prodaje samo je pitanje zašto se to kupuje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije