Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S partnericom Viktorijom

Pernar dobio sina, odbio ga cijepiti: 'Imam loša iskustva s prvim sinom'

Ivan Pernar
Miranda Cikotic/PIXSELL
11.08.2019.
u 14:06

"Cijepljenje sa sobom nosi rizik koji je za mene i njegovu majku Viktoriju, inače zubaricu, bio neprihvatljiv. Ne vjerujemo u imunitet krda, niti imamo mentalitet krda"

Ivan Pernar i njegova partnerica Viktorija, doktorica dentalne medicine, danas su postali roditelji dječaka kojemu su nadjenuli ime biblijsko ime Noa. Stigao je gotovo u terminu, s nešto manje od jednog dana zakašnjenja u Karlovačkoj općoj bolnici, a dječak je rođen zdrav, dug 51 cm i težak 3250 grama.

Foto: Facebook/RTL

- Dijete je hvala Bogu dobro i zdravo, pa se zahvaljujem i onome u kojeg mnogi ne vjeruju ali ja osobno vjerujem - kaže Ivan Pernar, dodajući kako je iza njega i partnerice burna noć jer je vodenjak iznenadno puknuo u četiri sata ujutro pa su u roku od sat vremena došli do bolnice. Noa je došao na svijet danas oko 11 sati otprilike, a Pernar zahvaljuje osoblju bolnice “na vrhunski obavljenom porodu, na ljubavi koju su pružili mojoj ženi i brizi za dijete nakon poroda.”

No, to je sve što su, barem zasad, tražili od liječnika.

- Odbili smo da se djetetu daju ikakva cjepiva jer imam loša iskustva s prvim sinom, a naslušali smo se iz prve ruke svakakvih horor priča od drugih roditelja. Cijepljenje sa sobom nosi rizik koji je za mene i njegovu majku Viktoriju, inače zubaricu, bio neprihvatljiv. Ne vjerujemo u imunitet krda, niti imamo mentalitet krda. Imamo svoje mišljenje i nemamo namjeru popustiti pritisku medija i farmaceutske industrije - kazao je Ivan Pernar.

Inače, fotografiju malenog Noe objavio je na Facebooku ubrzo nakon poroda, riječima “Dragi prijatelji, Noa nam je stigao na svijet”, i ta je objava u samo sat vremena dobila više od pet tisuća lajkova.

Pernar je postao otac po drugi put. Njegov prvi sin Mathis Ivan Alexis, koji danas ima 14 godina, rođen je nakon kratke veze s Njemicom Frederike, kada je Pernaru bilo samo 18 godina.    

Ključne riječi

Komentara 82

DJ
DjD
12:29 11.08.2019.

Svu sreću djetetu . Sa takvim ocem, trebat će mu.

AF
afer
12:34 11.08.2019.

Medicinski gledano, ovima bi trebalo zabraniti razmnožavanje, geni sa oca se prenose...

IG
Ilija_Gregorić
12:32 11.08.2019.

Čestitke! Nadam se da je pripremio dobru zalihu vitamina C.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije