Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koalicija

Ivan Perhoč objavio kandidaturu za međimurskog župana

'03.09.2012., Cakovec-  Pocetak nove skolske godine u Ekonomskoj i trgovackoj skoli Cakovec. Medjimurski zupan Ivan Perhoc.  Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSEL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
17.04.2013.
u 09:06

- Nastavljamo posao koji smo započeli prije četiri godine - rekao je Perhoč na potpisivanju sporazuma u Čakovcu

 

Kao što se i najavljivalo, SDP, HSU i MDS potpisali su u Čakovcu koalicijski sporazum za predstojeće lokalne izbore. Kandidat za župana bit će, očekivano, aktualni župan Ivan Perhoč (SDP), a kandidati za njegove zamjenike načelnica Strahoninca Sanja Krištofić (SDP) i načelnik Svete Marije Dean Hunjadi (SDP). U toj su stranci tako ipak uspjeli pomiriti suprostavljene struje, pa je Hunjadi, kojeg je županijski odbor SDP-a predložio za kandidata za župana, nakon čega je stranačka središnjica u Zagrebu raspustila cijeli odbor i imenovala Perhoča povjerenikom, na kraju pristao s Perhočem izaći na izbore, ali kao zamjenik. Perhoč je kazao da su demokratska stranka u kojoj svatko ima pravo na mišljenje, a oko ključnih pitanja su jedinstveni.

Pobijedi li koalicija na izborima, za predsjednika Županijske skupštine postavit će predsjednika MDS-a Željka Pavlica, a potpredsjednik bi trebao biti Valentin Kočila, šef međimurskoh HSU-a.

- Nastavljamo posao koji smo započeli prije četiri godine - rekao je Perhoč na potpisivanju sporazuma u Čakovcu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije