Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIRANE RIJEČI

Lovrinović na Fejsu nahvalio Bulja: 'Ne može gledati kako se uništava Hrvatska'

Ivan Lovrinović i Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
20.05.2016.
u 19:48

Uz status je objavio i fotografiju njih dvojice u očito vrlo prijateljskom raspoloženju

Ekonomist i Mostov saborski zastupnik Ivan Lovrinović danas je na Facebooku nahvalio stranačkog kolegu, zastupnika Miru Bulja, za kojeg je rekao da se svojim istupima u posljednje vrijeme prometnuo u "pravog narodnog tribuna".

Uz status je objavio i fotografiju njih dvojice u očito vrlo prijateljskom raspoloženju.

– Ne možeš ti Miru Bulja okrenuti. Ima on svoj pravac koji je definirao i hrabro gazi naprijed. Ne kalkulira i ne pita za rizik. Udara i lijevo i desno. Kažu da je takva genetika u Sinjskoj krajini – piše Lovrinović, dodajući kako je Bulj "izvukao na javnu scenu slučaj Ina, teleoperatere koji nasađuju antene gdje stignu", da se bori za prava teta u vrtićima...

– Neki govore da je pravi populist. Valjda ne razumiju izvorno značenje te riječi. I kako bi drukčije. Godinama je bio nekome na nišanu u ratu, a sada više ne može u miru gledati kako se uništava Hrvatska. Dobro se i suzdržava kada vidi zašto je ratovao. Tako treba i zato ga ljudi vole – piše Lovrinović.

Bulj će sigurno biti zahvalan na ovom izljevu epiteta, ali podrška se od stranačkih kolega nekako i očekuje. Vjerojatno bi mu bilo drago kad bi koju pohvalnu riječ dobio iz redova Domoljubne koalicije, s kojom Most drži Vladu, a iz čijih ga je redova HDZ-ov zastupnik Andrija Mikulić nedavno prozvao zbog navodnih nepravilnosti oko invaliditeta i dobivanja stana. Bulj je tada te optužbe demantirao rekavši da je to što Mikulić radi dno dna.

 

>> Petrov: Drago mi je što je Kovačić dio Mostove priče, imam neizmjerno povjerenje u njega

>> Jednotjedna stanka podijelila zastupnike. Bulj: To je sramotna odluka, to je u biti ruganje s građanima

Komentara 6

Avatar Tigar63
Tigar63
22:00 20.05.2016.

Bulj je lažni vojni invalid koji već 20 godina prima mirovinu a zdrav je kao dren , zato i laje dršte lopova a sam je lopov.

NO
Norway
22:14 20.05.2016.

A Lovrinovic je......

KA
KapetanMikulaMali
10:34 21.05.2016.

Lovrinoviću, koji si ti opak lik. Našao si bedaka koji će se blamirati umjesto tebe. Zašto ne pustite ljude na miru. Na brzinu se neće ništa primijeniti, a pravu mjeru se ne usudite pokrenuti, a to je plasiranje ultra povoljnihh investicijskih kredita od strane HBOR-a uz potporu HNB-a, a to je gradnja stanova za najam bez naknade za mlade stručnjake i lječnike(ali bez protekcije), a to je ulaganje u edukaciju seljaka, .... nemate vi pojma, samo meljete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije