Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žido-masoni van iz Hrvatske

Ivan Jakovčić dobio prijeteću poruku: 'Nitko me neće zaustaviti u borbi za slobodu'

Ploča
Ivan Jakovčić/Privatna arhiva
12.04.2018.
u 15:58

Nitko i nikada me neće zaustaviti u borbi za slobodu. Pravo na različitost među nama dio je moje filozofije življenja

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Jakovčić je na ploči uz ulaz u svoj ured  u Puli pronašao prijeteću poruku na kojoj je pisalo „Žido-masoni van iz Hrvatske“. 

- Nikakve me prijeteće poruke neće zaustaviti u borbi za slobodu, toleranciju i za pravo na različitost - ističe Jakovčić. Uz poruku je iscrtan i nacistički simbol.

- Nitko i nikada me neće zaustaviti u borbi za slobodu. Pravo na različitost među nama dio je moje filozofije življenja. Ovaj napad na Ured u Puli, koliko god na prvi pogled izgledao beznačajan, ima jasnu poruku. Nacistički simbol i antisemitistička poruka pokazuju da postoje ljudi koji nisu za toleranciju, nisu za različitost i ne poštuju način života kakav njegujemo u Istri - kazao je IDS-ov europarlamentarac u svom službenom priopćenju. 

- Ostajem uporan, kao što sam bio i u dosadašnjem životu, u tome da pokušam uvjeriti svakoga, pa i onoga koji to ne razumije, da sloboda nema alternative. Željeti živjeti u režimima kakvi su postojali na našem kontinentu, biti protiv Europske unije i njezinih vrijednosti, to znači biti protiv slobode. Takvima poručujem: neće proći! Non pasaran! - zaključio je Jakovčić.

Komentara 19

DU
Deleted user
16:51 12.04.2018.

Izmišljen članak po običaju istih onih koji su ga sklonili na sigurno i pri tom nagradili bogatom plaćom europarlamrntarca kako bi mogao pokrivati mjesečni kredit koji je skoro 4x veći od plaće što je imao kao saborski zastupnik u HR. Ostaje pitanje kako je i čime godinama pokrivao tu razliku dok nije sklonjen u EU parlament ? Ni slova o istrazi o traženju mita Austrijanca Franza Liszta. Mogli bi nešto i o njegovoj proizvodnji bezalkoholnog pića iako je nejasno što je krenuo s bezalkoholnim kad mu već alkohol tako dobro ide ? 🍇

Avatar NoProfit
NoProfit
17:36 12.04.2018.

svastika, kao na poljudu. ima li ijedan ultranacionalista u rh koji bi nacrtao svastiku? nema.

DU
Deleted user
17:52 12.04.2018.

Peta kolona u pokusaju diskreditacije hrvatsko-izraelske vojne suradnje!Kakve veze ima Jakovcic s Zidovima? Smradovi komunisticki!Ovako je bilo i s splitskom svastikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije