Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Jakovčić
Povratak na članak

O Listu mislim sve najgore i čekam da se vidimo na sudu


Nikada nisam javno ili u autoriziranoj izjavi g. Lista nazvao idiotom. To je laž - kaže Jakovčić

Komentari 15

KA
KaNiDora
13:31 12.03.2015.

I mi o tebi, sve sve najgore.

VL
Avatar navijač
navijač
13:58 12.03.2015.

Sramota je da taj nekulturni Austrijanac tako podlo i lazno optuzuje ovako postenog covjeka kao sto je Jakovcic.Pa on je otisao u EU parlament da pomogne hrvatskom narodu a ne zbog sebe a sve sto ima stekao je na posten nacin.

VL
Avatar sidex
sidex
14:03 12.03.2015.

Nevijerotno je kako ovakve ljudske spodobe smiju zastupati Hrvatsku u EU parlamantu i k tome uzimati na mjesec 25 tisuća eura. Da se čovjeku stomak okrene od političara i Hrvatskih zakona.

VL
BR
brojevi
14:31 12.03.2015.

Da li će konačno ruka pravde stići ovog dokazanog čapmana koji je jurisdikciju lopovluka proširio na cijelu Europu. Istra terra nostra več godinama bruji o korupciju i nemoralu dotičnog Ex župana. Lijeva koalicija zaštičena je od kaznenog progona svojih nemoralnihh članova. Čini se da DORH pod svaku cijenu održava lažni mit o *poštenju* nepoštenih. Možda će slućaj G. List ohrabriti našu koruptivnu pravosudnu elitu da odradi svoj dobro plaćeni posao? Sumnjam za trajanja je ove saborske večine.

VL
LE
LeonardS
14:13 12.03.2015.

Da je on jedini i što se tiče vređanja, traženja mita i laganja, gospodine da je ova država pravna davno bi vi sa i bez imuniteta bili u zatvoru!!!

VL
Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
15:02 12.03.2015.

Fascinantna činjenica je da likovi poput Jakovčića govore o poštenju a priglupa rulja još im to i vjeruje!On je od 90-te do danas zaradio otprilike 4 milijuna kuna a posjeduje imovinu koja iznosi prema opreznim procjenma ca. 10 milijuna kuna!!!!!!!!!!Odd kuda Ivane ..i prestani oralno kakiti!Osobno sam čuo da te je List na njemačkom jeziku optužio za traženje mita!Ako si nevin ..a to tvrdiš u čemu je problem sa poligrafom!?

VL
A1
Ante_1964
15:00 12.03.2015.

Gosp.List je proša detektor laži a Jakovčić i dalje tvrdi da laže hahaha ali ne odgovara na pitanje da li će i on ići na detektor,sve jasno ka da dan,tko sve može biti političar pa to je prestrašno,zato nam i je ovako

VL
Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
15:05 12.03.2015.

Ispričavam se ..imovina Jakovčiča iznosi prema procjenama naravno 10 milijuna eura a ne kuna!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
BU
bukvica
15:23 12.03.2015.

Jakovcicu ako te nezna Austrijanac i ovi iz EU znamo te bredobro mu hrvati-da si lopov nad lopovima, prevarant, ulizica i sve najgore sta se moze reci o ovome liku. Istra bi bila bogatija za duplo nego sta je sad:-da da se lopovu oduzme sve ono sta je stekao na nezakonit nacin-a i sa njegovim pomagacima naravno Kajin mu je bio desna ruka za kradu a danas fol prica proriv njega -sta nije uspio jamniti onoliko koliko i ovaj-e moj nrode tko nas vodi i zastupa moramo se zasramiti sami sebe!!!!!!

VL
FL
feliks.lorenz942
14:17 12.03.2015.

Mogu iznijeti samo svoje mišljenje bez ikakve tvrdnje o konkretnom, no jedina je neoboriva činjenica da nekim ljudima u politici i uspjeh u "gomilanju" materijalnih dobara - ponekad "udaru u glavu" pa dolaze u sukob sa svima koji o njimaa žele neki konkretan odgovor, jer su mnogočemu drugačiji od "malih" građana.

VL
Avatar kravata
kravata
08:14 13.03.2015.

Preko EU parlamenta je jedan političar zelenih njemačke očistio dokazanu korištenje države u privatne svrhe. Odabran poslan za EU parlamentarca i nakon dvije godine vratio se Njemačku i postao prvi čovjek njemački zeleni uz naglasak na papiru Nijemac turskog porijekla. Gospodin Jakovčić se vraća sigurno na političku stolicu u Hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.