Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVNI TAJNIK HDZ-a

Ivan Domagoj Milošević ipak se nije obratio javnosti

Ivan Domagoj Milošević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
10.06.2016.
u 15:58

U poslijepodnevnim satima izjavu je dao i premijer Tihomir Orešković koji je rekao da ova vlada funkcionira

Glavni tajnik HDZ-a Ivan Domagoj Milošević trebao se obratiti javnosti u 16.30 sati, ali to se ipak nije dogodilo.

U poslijepodnevnim satima izjavu je dao i premijer Tihomir Orešković koji je rekao da ova Vlada funkcionira te da ne može prihvatiti da sva trojica, on, Tomislav Karamarko i Božo Petrov daju ostavku. Istaknuo je da bi svojom ostavkom prihvatio lažne optužbe iz prijedloga za njegov opoziv. - Ja na te optužbe moram dati odgovor zastupnicima i to ću učiniti u Saboru - rekao je Orešković.

Orešković je rekao da još uvijek čeka Karamarkov poziv koji je najavio u utorak i dodao je da je otvoren za razgovor. - Nažalost mogu reći da već dugo nismo imali nekakvu komunikaciju, možda bi situacija bila drugačija, ali jesmo gdje jesmo - rekao je Orešković.

Osvrnuo se i na optužbe da je politizirao SOA-u, što je nazvao čistim spinom.

>> 'Ne mogu prihvatiti da sva trojica podnesemo ostavku. Ova vlada funkcionira'

>> Klub manjinaca na mukama: Nisu se mogli dogovoriti koga će podržati

Komentara 15

OS
osica
16:23 10.06.2016.

Dobro da ste najavili. Ne znamo više živjeti bez njihovog obraćanja . " Sad, ovaj, sad onaj, pa odgovor na obraćanje, pa obraćanje na odgovovor..... Mnoge ," ova njihova obraćanja tjeraju na povr......aćanja." Moraš imati dobar želudac da svaki danvaki dan provariš novu kuhinju.

OS
osica
18:50 10.06.2016.

"Manjinci ga ostavili na cijedilu, i ostao bez teksta,"

Avatar majmunranko
majmunranko
16:18 10.06.2016.

Zadnji tko se ovako ponašao u Hrvatskoj je bio Mile Martić. Pa čak je i on imao veću podršku građana od Timmyja, a bio je i izabrani vijećnik u Kninu. Ovo je čista uzurpacija, ne mogu vjerovati da Amerikanci ovako otvoreno otkrivaju karte i cijelom svijetu pokazuju kako kontroliraju države putem nametnutih kvislinga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije