Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF STOŽARA

Anušić: 'Grabar-Kitarović će objaviti svoju kandidaturu nakon povratka iz New Yorka'

Kolinda Grabar Kitarović i Ivan Anušić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
15.09.2019.
u 22:29

Iako se prvo spominjalo kako će se Grabar-Kitarović objaviti svoju kandidaturu za predsjednicu nakon proslave Oluje, to se nije dogodilo.

Ivan Anušić, šef kampanje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović potvrdio je za N1 kako će predsjednica objaviti svoju kandidaturu nakon povratka iz SAD-a. 

Iako se prvo spominjalo kako će se Grabar-Kitarović objaviti svoju kandidaturu za predsjednicu nakon proslave Oluje, to se nije dogodilo. Međutim, ona je u Kninu na proslavi Oluje neslužbeno najavila kandidaturu. Slično je učinila i kada je davala intervjuu Hrvatskom tjedniku, međutim nakon toga nije bilo službene potvrde kada će se to dogoditi. 

Njezin šef stožara sada je kazao kako će se službena objava kandidature za novi predsjednički mandat dogoditi nakon što se Kolinda Grabar-Kitarović vrati s generalne skupštine UN-a u New Yorku gdje putuje u četvrtak, piše N1.

Pogledajte video Kolinda Grabar-Kitarović neslužbeno objavila kandidaturu

 

 

Komentara 5

Avatar berija1
berija1
23:16 15.09.2019.

Pobjeda sigurna!

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
22:46 15.09.2019.

Cijela neovisna država očekuje sa nadom ovaj povjesni čin naše Vrhovnice Kolinde BBh, jer očekuje da će ova ui svoje drugom mandatu ispuniti svoja obećanja. Sprdnja od Vrhovnice i bezrepih dvonožaca koji je biraju, zar ne?

ST
StockhoIm
00:26 16.09.2019.

Ova laže kad zine. Što je ono jučer rekla, da se do '90 nije smjelo spominjati Hrvatsku? Možda nije u njenoj kući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije