Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomljava se

Iva je spašena s ulice i strpljivo čeka svoj zauvijek dom

Iva
Foto: Smiješak za dom
1/4
07.10.2016.
u 16:47

Iva je pronađena na ulici, tko ju je i zašto ostavio, nikad se neće znati jer čip nije imala. I baš kao i uvijek, nitko je do tada nije vidio.

Volonterke su je spasile prije nego je završila u skloništu, a sigurnost je pronašla u privremenom smještaju. Ima oko deset mjeseci i mješanka je njemačkog ovčara. Čuvalica za nju ima samo riječi hvale, kaže, dobra je i izuzetno nježna. Traži joj topli dom u kojem će biti ravnopravni član obitelji, do tada treba pomoć u plaćanju hrane i smještaja. Cijepljenje i čipiranje već je obavila.

Ostale informacije možete dobiti na telefon 099/72-25-037 ili na Facebook stranici Smiješak za dom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije