Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

Italija polako ravna krivulju, ali liječnici tvrde: 'Ne treba se još veseliti, čekamo ovu brojku'

Posljednje brojke - koje pokazuju da se stopa transmisije i infekcije smanjuje – obećavajuće su. No neki zdravstveni djelatnici u Italiji oklijevaju započeti sa slavljem.

Komentari 8

Avatar southman
southman
16:22 03.04.2020.

Najvećim dijelom posljedica političke nestabilnosti. U Italiji se već godinama ne zna tko pije tko plaća. U biti zna se da plaća narod kao i svugdje.

VL
DU
Deleted user
16:10 03.04.2020.

Kolika cijena ravnanja krivulje?Umrlo sve što je bilo bolesno i ugroženo.Talijani uopće nisu dorasli situaciji.Katastrofa

VL
WI
wimamaniania
16:14 03.04.2020.

Italija je na koljenima i bez ove krize, njima su ovi gore iz Brisela i Vatikana ucinili pakao od drzave narodu sa migrantima, i to sve prosirili po citavoj Europi. Zato se svi distanciraju od njih, posto znaju da ce oni nastaviti po starome, napadati njihove zemlje sa Vatikanom i islamistima, to je razlog sto nece nitko s njima, i nije ih briga da bankrotiraju. Meni je zao gradjana, imam dosta prijatelja i ex kolega Italijana, ali njihovih politicara, domacih izdajnika, sto su razvalili zemlju narodu i mastaju da razvale i tudje suverene drzave sa ovim banditima gore iz Brisela, mi nije ni malo zao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.