Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seljakanje parlamentaraca
Povratak na članak

Tko promijeni stranku nakon izbora plaća 100 tisuća eura

Ima stranka koja bi uspostavila Sveto Rimsko Katoličko Carstvo, zatim Pokret pjesnika akcije, Pokret mama u svijetu, W fizika, Free flights to Italy, Sms itd.

Komentari 14

MY
mycropht
22:27 23.01.2018.

Nema te love koja bi kod nas spriječila seljakanje zastupnika. Strankama na vlasti nijedna cijena nije previsoka kad ionako plaćaju iz tuđeg džepa.

VL
Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
22:41 23.01.2018.

Ja bi uveo kazne za one koji glasaju za Beru Satiričara i njegov leteći cirkus

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
00:30 24.01.2018.

Bude li po Zeljki Markic i Hrvtska ce imati u saboru ovakav cirkus od stranaka.

VL
DU
Deleted user
22:39 23.01.2018.

ne sviđa mi se ovaj članak, mogao je biti bolji

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
12:05 24.01.2018.

predvidio ja to več i prije i pisao kako li če europarlamentarci i europejci djelit pravdu .sve što ima priziv na nacionalno pokušat če uklonit ne samo tamo nego svugdje jer jer gospoda imaju vlast i hoče djelit zakone i demokraciju kako se njima hoče i opet promašaj nacionalisti ili takozvani fašisti i ostali če ih na kraju potuč izgubit če svoju vladavinu jer guše slobode i izražvanje naroda pod lažnom krinkom i točka niš drugo nego kao i prije jednoumlje a narod se počeo trjeznit i uzvarača im udar pa sad pokušavaju sve i svvašta da ostanu na vlasti nesmetano ...i bit če na kraju jedan veliki jaoh što li se desi s velikom bl.....i kuuuuuu babilonskom oglobaše je njeni milosnici i svi koji imaše koristi od njenog trgovanja plakahu za njom

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
09:40 24.01.2018.

Traži se 50 000 glasača ?

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
12:58 24.01.2018.

ima jedna stara narodna izreka koja kaže što li bih ja poštovao nečije trenutačne zakone koje donose oni koji su sad na vlasti ako li oni svim silama meni kao građaninu zabranjuju drugačiji način mišljenja od njihovog jer su oni trenutno na vlasti i imaju vladavinu .ne dajte vi poštujte mene pa ču i ja vas o tom se tu radi i to je istina sve drugo nije demokracija nego li kršenje i nepoštivanje ljudi i čeg se ustvari vi bojite sami sebe ili što je istina da čete izgubit vlast jer narod daje meni ako li sam nacionalista glasove i to samo pokazuje ustvari da vaš put kojim vodite narod nije ispravan i točka poštuj ti mene radi srugačijeg mišljenja i ja ču tebe ovako zašto bih ja vas poštovao kad vi ne poštujete mene i moje mišljenje i uvjerenje i to samo vodi još večoj netrpeljivosti prema vama

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
13:54 24.01.2018.

nevaljaju njihovi zakoni kao ni naši jednostavno rečeno ja nemoram izič iz stranke i platit i vratit mandat njoj nego mogu ostat i kosit se s njom i glas dat drugima ili bunit se i dalje i ne slagat što bi bilo ispravno a ne da bude svi dišu kako kolovođe hoče i ispiru mozak svima bili u pravu ili krivu oni

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:16 24.01.2018.

ne može se kažnjavati promjena dresa. politika je profesija kao i svaka druga, ima svoja pravila. to što vi volite sve tumačiti prema pravilima za belu je vaš problem, njihov nije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.