Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera u Istri

Istražuje se prijava protiv Vinke Cetinski

vinka cetinski
Goran Kovačić/Pixsell
13.10.2010.
u 21:26

Uz Vinku Cetinski, za koju je poznato da je vodila Končarove poslove, Končar je surađivao i s D. Radolovićem koji je angažiran u poslovima s nekretninama, a spominje se i tvrtka za poslove s nekretninama vlasnik koje je Rovinjanin Sorgo.

U suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom policija provodi izvide u vezi s prijavom odvjetničkog ureda Gorana Veljovića i drugih, koje je angažirao Danko Končar, protiv Vinke Cetinski, potvrdili su nam to iz Policijske uprave istarske.

Iz policije dozirano govore o imenima na koje se prijava odnosi, no kako su u javnost već neka imena “procurila“, glasnogovornica Nataša Rogić Jukopila morala je to potvrditi. Upitali smo glasnogovornicu je li policija zaprimila kaznenu prijavu protiv Vinke Cetinski, Drage Radolovića, Željana Hrvatina i osobe čije je prezime Sorgo, što nam je ona potvrdila te dodala da je policija pokrenula istragu koliko su te osobe oštetile Danka Končara u poslovima s nekretninama.

Uz Vinku Cetinski, za koju je poznato da je vodila Končarove poslove, Končar je surađivao i s Dragom Radolovićem iz Poreča koji je angažiran u poslovima s nekretninama, a spominje se i tvrtka za poslove s nekretninama vlasnik koje je Rovinjanin Sorgo. Željan Hrvatin je pak rovinjski odvjetnik.

Komentara 6

LU
laki udarac
23:40 13.10.2010.

Pošten svijet nema govora,pa ne bi oni ni u ludilu.

CU
cunt
23:28 13.10.2010.

a stvarno smo mi nacija lopova.....................

JA
jankoprekobrda
01:02 14.10.2010.

P O H L E P A trebala bi cijela obitelj promijeniti prezima u POHLAPA ili Pohlepovici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije