Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU DIJETE (8)

Istražni zatvor Karlovčaninu osumnjičenom da je pokušao ubiti bivšu suprugu

hitna
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
20.11.2016.
u 17:15

Osumnjičenik je bivši suprug žrtve. U postupku su rastave braka i imaju osmogodišnje dijete

Nakon sjednice za određivanje istražnog zatvora, sudac istrage Ante Ujević rekao je danas da je udovoljio zahtjevu Županijskog državnog odvjetništva iz Karlovca da se 36-godišnji Karlovčanin, osumnjičenik za pokušaj teškog ubojstva, zadrži u istražnom zatvoru mjesec dana.

"Saslušao sam osumnjičenika, branio se aktivno, a ne šutnjom, no odredio sam istražni zatvor i to po tri osnove. Zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, oštećenicu i još najmanje tri svjedoka, zbog opasnosti od ponavljanja djela, ali i zbog posebno teških okolnosti kaznenog djela, jer se sumnjiči da je oštećenicu ranjenu ostavio na mjestu gdje je ozlijeđena i otišao, ali ćemo za sve čekati vještačenja", rekao je Ujević u izjavi za Hinu.

Osumnjičenik je bivši suprug žrtve. U postupku su rastave braka i imaju osmogodišnje dijete. Već ranije je odgovarao prekršajno zbog nasilja u obitelji, također prema supruzi.

Zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan ranije danas također je ispitao 36-godišnjaka, te je rekao da se istražuje iz kojeg joj je vatrenog oružja u automobilu nanio prostrjelnu ranu trbuha, te da je kazneno prijavljen za teško ubojstvo u pokušaju.

Dežurni kirurg karlovačke bolnice Nenad Božić rekao je danas da je pacijentica tijekom postoperativnog oporavka dobro i da više nije životno ugrožena.

"Možemo reći da pacijentica jest u teškom stanju, ali da za sada stanje ide prema boljem, jer je postoperativno sve uglavnom u redu", kazao je Božić.

Također je potvrdio da je pacijentica bila teško životno ugrožena u petak, kada se sama dovezla automobilom u karlovačku bolnicu.

>> Otac ubojice: Čuo sam da su se svađali i da mu je spremila kofere

Komentara 2

DU
Deleted user
18:11 20.11.2016.

Zašto nije objavljeno njegovo ime i prezime i stranačka pripadnost kao u slučaju ubojstva 85-godišnjeg umirovljenika u Nazorovoj ulici u Zagrebu??

VK
vk52
17:33 20.11.2016.

Po balkanski dok ljoljim ljoljim kad ne ljoljim ja koljim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije