Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI BILO PROPUSTA?

Novi detalj iz istrage misterioznog slučaja iz Virovitice

Virovitica: Na sjednici Gradskog vijeća Ivica Kirin objašnjavao nestanak 17 milijuna kuna
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
21.06.2019.
u 13:47

Prije nekoliko dana održana je i burna sjednica Gradskog vijeća na kojoj su zastupnici iz oporbe prozivali gradonačelnika Ivicu Kirina i tražili odgovore o nestanku 17 milijuna kuna iz gradske blagajne i smrti Siniše Palma

Slučaj Siniše Palma, pokojnog gradskog pročelnika Virovitice, dobio je novo poglavlje. Lokalni portal Virovitica.net javlja kako imaju potvrdu policije da istražni sudac nije bio nazočan na uviđaju 3. lipnja na mjestu pronalaska tijela Siniše Palma. 

- Možemo izvijestiti kako istražni sudac nije bio nazočan na mjestu - stoji u odgovoru policijske uprave Virovitičko-podravske, piše Virovitica.net.

Prije nekoliko dana održana je i burna sjednica Gradskog vijeća na kojoj su zastupnici iz oporbe prozivali gradonačelnika Ivicu Kirina i tražili odgovore o nestanku 17 milijuna kuna iz gradske blagajne i smrti Siniše Palma. 

- Neki dan sam pročitao “navodno suicid”. Pa nismo mi Virovitičani ubojice, vjerujem da nam gradonačelnik nije ubojica! Bili ste ministar, idemo na policiju i zatražimo obdukciju. To vam govorim kao prijatelj, iako u meni deset godina vidite neprijatelja – poručio je na toj sjednici oporbenjak Siniša Prpić gradonačelniku Kirinu. 

Kirin odbija odgovornost. 

- Podižući kaznenu prijavu (protiv Palma, nap.a.) postupao sam u skladu sa zakonom. Jesam li trebao zataškati spoznaju da moj suradnik otuđuje novac? Naravno da nisam – odgovarao je Kirin na prozivke oporbenih zastupnika. 

Komentara 5

KU
kusstjepan
20:41 21.06.2019.

Obdukcija je MORALA biti obavljena ....! "Oprostajno pismo" se ne ostavlja na mjestu smrti ....! Sumnjivo i to VEOMA ....!

RP
rpzagreb
16:34 21.06.2019.

Čim su upleteni hdzeovci naravno da nitko nije kriv. Koja je ovo sprdačina od države...... a sada neka me dežurni kontrolori mišljenja opet blokiraju. Takav sistem smo imali ranih 70-tih i samo pokazuju da je i sada sve isto, samo su drugačiji nazivi.

DU
Deleted user
15:03 21.06.2019.

Koji je to "novi detalj iz istrage"? Da istražni sudac nije bio na očevidu? Da li se u ovom konstruktu to pokuša natovariti u "odgovornost" gospodina Kirina??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije