Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Istraga protiv dvojice policajaca zbog sumnje da su pretukli muškarca

policija
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
12.02.2019.
u 16:53

Sumnja se da su muškarca gurnuli na tlo i zadali mu više udaraca rukama, nogama i pendrecima.

Pokrenuta je istraga protiv dvojice policajaca u dobi od 29 i 35 godina osumnjičenih za nanošenje osobito teške tjelesne ozljede i sprječavanje dokazivanja.

Okrivljenici su, kako se sumnja, kao policijski službenici 10. siječnja prošle godine u Piškorovcu u Međimurskoj županiji prilikom privođenja jednog mještanina izveli pred kuću, gurnuli ga na tlo i zadali mu više udaraca rukama, nogama i policijskim palicama po cijelom tijelu, a potom ga smjestili na stražnje sjedalo službenog automobila, gdje ga je 29-godišnjak tijekom vožnje više puta šakom udario u trbuh i glavu.

Nakon toga su, kako navode u Općinskom državnom odvjetništu u Varaždinu, zaustavili vozilo i bacili muškarca na tlo i nastavili ga udarati nogama po tijelu nanijevši mu tešku ozljedu - razdor jetre i krvarenje u trbušnu šupljinu.

- Postoji osnovana sumnja i da je 35-godišnjak 11. siječnja 2018. u bolnici u Čakovcu rekao oštećeniku da neka ga ne tereti zbog toga što ga je tukao, a da će ga on zauzvrat nagraditi - kažu u Općinskom državnom odvjetništvu.

Pogledajte kako je policija pokušala izvući priznanje od kradljivca

Ključne riječi

Komentara 3

IV
ivica.vranjic
18:31 12.02.2019.

Garavi vijest, garavi novinari...

Avatar gordi
gordi
19:56 12.02.2019.

neka institucije rade svoj posao kao što garavi rade nerede po bolnicama...samo peri

OB
ObrenM
17:37 12.02.2019.

Zar jos ima"pendreka"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije