Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je zapelo?

Istraga protiv Dolačkog stoji jer sud nije riješio žalbe

Željko Dolački
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
03.05.2016.
u 08:33

Dolački je osumnjičen da je inscenirao provalu u svoj ured kako bi prikrio krađu 639.300 kuna, 286.060 eura, 100 švicarskih franaka, 300 juana i 2,04 kilograma zlata.

Dvanaest je dana prošlo otkako je uhićen Željko Dolački, bivši načelnik Sektora za suzbijanje organiziranog kriminaliteta u zagrebačkoj policiji, a u istrazi se nije dogodilo ništa novo. Dolački je osumnjičen da je inscenirao provalu u svoj ured kako bi prikrio krađu 639.300 kuna, 286.060 eura, 100 švicarskih franaka, 300 juana i 2,04 kilograma zlata.

U istražnom se zatvoru nalazi zbog sumnje da bi na slobodi mogao utjecati na svjedoke, no njihovo ispitivanje nije ni počelo jer još nisu pravomoćni ni rješenje o provođenju istrage ni rješenje o određivanju istražnog zatvora. Odvjetnik Veljko Miljević kaže da je žalbe na ta rješenja predao još prošli ponedjeljak, no na zagrebačkom Županijskom sudu doznajemo da je žalba na rješenje o provođenju istrage primljena tek u petak poslijepodne, a žalba na pritvor do sudskog vijeća još nije ni stigla. – Dok se žalbe ne riješe, dokazne radnje ne mogu se provoditi – kaže Miljević.

>> Tko je Željko Dolački: Policajac za posebne zadatke

>> Uskok tvrdi: ‘Samo je Željko Dolački imao ključ od sefa’

Komentara 11

LI
liskovaca
08:50 03.05.2016.

kompletno pravosuđe u ovoj jeb.... zemlji se bavi jedino ovrhama nad sirotinjom!

Avatar etnaanbama
etnaanbama
08:53 03.05.2016.

Psi laju karavane prolaze i biti će "Ujeo vuk magare ili tresla se brda rodio se miš"

Avatar tkozna
tkozna
09:06 03.05.2016.

U ovome članku, svi bi htjeli imati osuđenog Dolaćkog, svima se žuri, koji je razlog? Dokazati pa osuditi. Evo Sanader gospodin čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije