Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga o Rusiji

Trumpa napuštaju i odvjetnici

Donalda Trumpa napušta sve više savjetnika
Foto: Reuters
22.03.2018.
u 18:02

John Dowd je odstupio pošto je zaključio da Trump sve više ignorira njegove savjete, rekao je jedan izvor

Glavni odvjetnik američkog predsjednika Donalda Trumpa u istrazi specijalnog tužitelja o ruskoj umješanosti u predsjedničke izbore 2016. u četvrtak je dao ostavku, objavio je list The New York Times.

John Dowd je odstupio pošto je zaključio da Trump sve više ignorira njegove savjete, rekao je jedan izvor, prenosi list. Dowd je bio glavni odvjetnik od prošlog ljeta, kada je ostavku dao dugogodišnji Trumpov odvjetnik Marc Kasowitz. Trump je prošlog tjedna ojačao svoj pravnički tim s odvjetnikom koji optužuje FBI i ministarstvo pravosuđa da lažno optužuju Trumpa za udruživanje s Rusima tijekom predizborne kampanje 2016. Odvjetnik iz Washingtona Joseph diGenova priključit će se timu ovoga tjedna, rekao je odvjetnik Jay Sekulow koji također zastupa Trumpa.

Prošlog je tjedna neimenovani izvor rekao Reutersu da se razmatra mogućbnost da se iskusni odvjetnik iz Washingtona Emmet Flood zaposli u Bijeloj kući kako bi pomagao Trumpu u istrazi. Robert Mueller istražuje mogući dosluh Trumpove kampanje i Rusije kako bi se utjecalo na ishod izbora 2016. Moskva niječe bilo kakvo miješanje, a Trump tvrdi da nikakvog dosluha nije bilo.

U galeriji pogledajte koju tradiciju će Trump prekinuti:

Donalda Trumpa napušta sve više savjetnika
1/15

Komentara 5

MA
MarkoKosmicki
19:00 22.03.2018.

ajmo jos malo pljuvati po trampu,on je za vas genijalac

Avatar Foton
Foton
19:20 22.03.2018.

Sad cak i bivsi sefovi CIAe nazivaju Trumpa “moralnom nakazom”, a ti ljudi nisu poznati po nekoj velikoj osjetljivosti i liberalnosti. Ogromnoj vecini Amera se ne svidja da je Trump sasvim moguce instaliran od Putina, sigurno ne na dobrobit Amerike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije