Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bombaš u pritvoru

Istraga o eksplozijama u Zagrebu proširila se na Republiku Srpsku

Vojislav Blažević (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/6
15.01.2013.
u 11:45

– MUP RS-a dobio je zahtjev da se izvrše provjere u istrazi koja se vodi o eksplozijama u Zagrebu – kazala nam je glasnogovornica MUP-a RS-a Mirna Šoja.

MUP Republike Srpske potvrdio nam je da je istraga o Vojislavu Blaževiću, osumnjičenom za dvije eksplozije u Zagrebu, proširena izvan granica Hrvatske.

– MUP RS-a dobio je zahtjev da se izvrše provjere u istrazi koja se vodi o eksplozijama u Zagrebu – kazala nam je glasnogovornica MUP-a RS-a Mirna Šoja te dodala da će postupiti po tom zahtjevu i obaviti provjere koje se od njih traže. Iz MUP-a RS-a ističu da postoji aktivna suradnja između dviju policija te će razmijeniti podatke.

Jučer je Blaževiću određen jednomjesečni pritvor zbog mogućeg ometanja istrage i utjecaja na svjedoke te zbog mogućnosti ponavljanja djela.

Blažević je potom prebačen u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj ulici. 

– S obzirom na zdravstveno stanje, i psihičko i fizičko, branio se šutnjom – kazao je jučer Blaževićev odvjetnik Branko Šerić.

>>FOTO Blažević jaukao dok su ga prevozili i skrivao se od snimanja

>>Je li bombaš iz Stenjevca 'korisni idiot'?

Komentara 11

OB
-obrisani-
13:46 15.01.2013.

Last Rider of the Apocalypse

TR
Trempetich
11:56 15.01.2013.

Jao kako će vam biti žao kad shvatite da ovaj tip nije bombaš... Totalno je bezveze puštati da je uhićen ubojica samo zato da se smiri javnost. Ovaj tip 101 %posto nema veze s ovim. Tko se kladi samnom?

SR
sta_reci
13:35 15.01.2013.

Neznam dali je covjek kriv ili nije i nebi se htjela mijesati u to, ali da nam je kriminalna policija 0 bodova, to je istina. Pocev od Paravinje, preko Turibaka, da ne spominjem bivse kiksove poput Hodakove, Pukanica i td. Ono sto zasigurno znam je da se ovakav nacin terorizma mora obavezno sprijeciti u samom zacetku i najostrije kazniti, a ne se zezati sa nekakvih smijesnih 5 godina (max.) robije. Dozivotna ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije