Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istanbulska konvencija
Povratak na članak

'Puljić je otvorio mogućnost Plenkoviću da zaustavi ratifikaciju'

Za čelnika Hrasta Ladislava Ilčića vidljivo je da Puljić traži odgovor o pravnoj učinkovitosti interpretativne izjave, koju očito još nije dobio

Komentari 11

MA
Matovilac3
08:19 06.04.2018.

Kome nije jasto kojeg je spola roda.....nek stane pred ogledalo i skine gače.Naučno če dokazati istinu.

VL
DU
Deleted user
16:25 05.04.2018.

Crkva u Hrvata ne smije zauzimati nejasno stajalište. Crkva mora jasno reći da je protiv. Plus crkva mora javno pozvati građane/vjernike da uskrate bilo kakvo povjerenje onima koji su za takve nastrane i nakaradne koncepcije koje urušavanju same temelje kršćanskog svjetonazora. Crkva je to dužna jer Crkva nije samo molitva nego prije svega život. Većina je jedini vladar Lijepe naše a nipošto kojekakve skupine i udruge bez osnovnog legitimiteta.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
17:06 05.04.2018.

Soroš ,Hdz ,gay udruge postaju svakodnevno sve veći predmet sprdnje

VL
Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
16:00 05.04.2018.

Plenki kako te nije sram, tvrditi da nema rodne ideologije da bi se na koncu pisale interpretativne izjave. Zašto se ograditi ako ne postoji????Plenki, lažima su kratke noge.

VL
GU
Gustirna
17:02 05.04.2018.

Tko o cemu a ono udbokomunisticko srpska hina o onome sto joj udba naredi....

VL
LP
ljerka.p2911
17:18 07.04.2018.

Gospođo Markić i gđo. Pavlović, žene poput vas mi katolici HOĆEMO u politici da nas zastupate, a ne samo vaš hvale vrijedan aktivizam. Ujedinjie se oki Hrvatske: Ilčić, Zekanović, Vigilare, Stier, Kovač, desni HDZ, Glasnović, Esih, NzH... SVI - nije vrijema za taštine i ostale gluposti! U vjek je vrijeme: SVI domoljubi katolici za Hrvatsku - DUH : Domoljubno ujedinjeni Hrvati

VL
BI
binki
16:34 05.04.2018.

Ak ona nije transrodna onda ne znam ko je. I ona bu nama objasnila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.