Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozbiljne prijetnje

Isprovocirana Amerikom, Kina najavljuje 'ciljane vojne akcije' i blokadu Tajvana

03.08.2022.
u 20:00

Iz kabineta kineskog ministra vanjskih poslova Wang Yia objavljeno je da on nema namjeru sastajati se s američkim kolegom Anthonyjem Blinkenom tijekom 55. sastanka zemalja ASEAN-a koji se održava ovog tjedna u Pnom Penhu u Kambodži. I to je za sve promatrače jasan znak velike kineske ljutnje.

Ključne riječi

Komentara 70

DU
Deleted user
21:41 03.08.2022.

USA rasporedjuje ratove kad i kako ona hoce.Ne znam hoce li im biti dovoljno.Da,Kina ce biti natjerana na rat,pa cemo i njoj uvoditi sankcije koje cemo mi platiti.Ma vec smo navikli,zar ne?

OT
otrovnijezik
21:37 03.08.2022.

Kina samo treba recipročno odgovoriti i braniti svoje interese i način života bilo gdje u svijetu kao i drugi koji to čine.

DU
Deleted user
20:17 03.08.2022.

Kina se očito da lako isprovocirati. Čini se da su jedva dočekali Amerikanku. S druge strane sa Hong Kongom se nisu proslavili. Tibet je također negativan primjer. Tajvan je u svakom pogledu napredna zemlja u pravi i jedini put je dijalog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?