Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred sjedišta Mosta

Građani i dalje pale svijeće: 'Glasovala sam za njih, ali su nas iznevjerili jer idu s ovima koji su pljačkali Hrvatsku'

most
Foto: Snimila čitateljica
1/8
23.12.2015.
u 13:25

Ispred Mosta jutros je bila i građanka s omanjim transparentom na kojem se može iščitati "Most srama".

Građani i dalje pale svijeće ispred sjedišta Mosta u Zagrebu. Uz onih 15 koje su osvanule ranije pojavile su se nove te ih je sada nešto više. 

Jedan je muškarac došao i udario svijeće ispred sjedišta Mosta te promrmljao ''komunistička smeća''. Svijeću je zapalila i jedna mlada žena te otišla bez riječi, a nakon nje i jedna gospođa. Kada su je novinari upitali zašto to čini, gospođa je odgovorila ''da umru''.

– Glasovala sam za njih, ali su nas iznevjerili jer idu s ovima koji su pljačkali Hrvatsku. Najbolje je da umru – rekla je gospođa koja se nije htjela predstaviti.

Podsjetimo, u Smičiklasovoj ulici ispred sjedišta Mosta u Zagrebu, jutros je osvanulo 15 lampiona. Broj simbolizira 15 mandata Mosta koje je jučer Božo Petrov pokazao predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović kao potporu HDZ-u uz njihovih 59 mandata te dva mandata Bandićeve stranke uz potpis albanske manjinske zastupnice Ermine Lekaj Prljaskaj.

Ispred Mosta jutros je bila i građanka s omanjim transparentom na kojem se može iščitati "Hrvatska je dobila Most srama". 

>> Pokušalo se i nas uvući u taj 'kupleraj'. HDSSB ne pristaje na 'grupni seks'

Komentara 420

Avatar comparator
comparator
09:10 23.12.2015.

Maja Sever je slikala svoj performans ,a HRT je u koroti . Svaka emisija počinje s žalopojkama jer njihova stranka odlazi u ropotarnicu povijesti .

SQ
squalus
09:17 23.12.2015.

Mladež SDP-a s transparentom

BU
Bulaba
09:15 23.12.2015.

Vaso Brkić - Alex Braun 1:0.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije