Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neslana šala

Ispred kafića Sek u Imotskome postavili križ živom mladiću

duje lončar
Ivo Čagalj/PIXSELL
05.11.2010.
u 15:33

Mladićev otac Marijan nadgrobni križ, o kojem bruji Imotska krajina, shvaća kao prijetnju.

SPLIT – Prestrašno nam je. Svi smo šokirani. To su uradili huligani, lokalni šerifi koji misle da novcem baš sve mogu. Sin mi je uplašen, ide u treći razred srednje škole. Imam još dvoje mlađe djece – kazao nam je Marijan L. iz Podbablja. Drveni nadgrobni križ s imenom i prezimenom njegova sina D. L. zamijećen je u četvrtak oko 10.30 sati ispred kafića Sek na autobusnom kolodvoru u Imotskom. Marijan nadgrobni križ, o kojem bruji Imotska krajina, shvaća kao prijetnju.

Policija traga za počiniteljem.

 

Komentara 2

LU
lužnjak
00:11 06.11.2010.

Ovo je isceniran, opasan, višestruk zločin.Cjelokupna javnost drži GLAVU u PJESKU. šTO ĆE TKO PODUZETI od nadležnih? Nazire li se ikakvom zlu kraj ispod ovog podneblja, ili to sve NETKO podržava iz sijenke. GDJE SU instrumenti državnog aparata Radi see o djetetu, a ne o0 trnju izraslom na susjedovoj strani međe. ??????? nekom je stalo da uništi najosnovniju ćeliju odnosno temelj države i društva, a ta je ćelija zdrava i sretna obitelj Koja “šala”, u zaglavlju napisana, tjera me na mučninu Poruka roditeljima žao mi je, zbog nanešeneVam tjeskobe, UCJENE i poniženja, al* UDRITE IH SNAGOM SVOGA UMA . . .

BI
Bisera
23:03 20.03.2011.

ništa se još ne poduzima dok nije došlo do nedaj bog čega pa to je strašno taj narod je čist p......adio pamet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije