Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAJPEROM

Ispred hotela propucan poznati biznismen, Dodik je bio u blizini na koncertu Miroslava Ilića

Miodrag Daka Davidović
Foto: Youtube Screenshot
11.12.2019.
u 10:57

Isti medij piše kako je u Novom Beogradu pronađen zapaljeni Renault Megane u kojem se nalazio snajper pa se pretpostavlja da je i automobil i snajper koristio napadač koji je na kraju odlučio uništiti dokaze.

Crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović jučer je kasno navečer upucan snajperom ispred beogradskog hotela 'Crowne Plaza' gdje je odsjedao s vladikom Budimljansko-nikšićkim Joanikijem. U istom se hotelu nalazio i Milorad Dodik koji je došao na koncert Miroslava Ilića, ali on se nije našao u opasnosti.

Davidović je pogođen u ruku, a nakon toga je odmah privatnim automobilom prevezen u bolnicu te nije u životnoj opasnosti, piše Blic.

Isti medij piše kako je u Novom Beogradu pronađen zapaljeni Renault Megane u kojem se nalazio snajper pa se pretpostavlja da je i automobil i snajper koristio napadač koji je na kraju odlučio uništiti dokaze. 

Miodrag Daka Davidović posljednjih se nekoliko godina zainteresirao za ulazak u crnogorsku politiku, piše crnogorski mediji, a bavio se proizvodnjom alkoholnih pića, građevinarskim biznisom, a do prije dvije godine je imao i benzinsku pumpu koju je u međuvremenu prodao, kada je pak kupio dotad zapušteni hotel 'Admiral' u Budvi. 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
11:06 11.12.2019.

Nema do Zvekija odnosno pozna se na ulici da im je najbolji snajperist u zatvoru!

IB
istinaa_bolii
12:04 11.12.2019.

Coravi snajperista.

SP
spremni0
13:04 11.12.2019.

tko je muško a tko žensko vladika ili Kaka??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije